Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığından Gelen Davet Üzerine, Boks Federasyonu Başkanlığının 2014 Yılı Faaliyet Programında Yer Alan Gençler Uluslararası Vilnius Danas Turnuvası 11-16 Mart 2014 Tarihleri Arasında Litvanya’nın Vilnius Şehrinde Yapılacak.

IMG_3548Söz Konusu Turnuvaya Türkiye’den Gidecek Olan Kafilenin Başkanlığını Trabzon Boks İl Temsilcisi Akçaabatlı Hemşehrimiz Kaya Özlü Yapacak.

Şuana Kadar Milli Müsabakalarda Yurt Dışına Çıkan Boks Milli Takımına Bil Temsilcilerinin Kafile Başkanlığı Yapmazken, Kaya Özlünün Trabzon Boks İl Temsilcisi Olması Ve Boks Milli Takımına Kafile Başkanlığı Yapmasıda Bir İlk Olarak Tarihe Geçti.

Gençler Uluslararası Vilnius Danas Turnuvasına Katılacak Olan Boks Milli Takımımızın Listesi Şu Şekilde Oluşuyor.

Kafile Başkanı Kaya Özlü, Antrenörler, Seyfullah Dumlupınar, Tuncay Tavukçu, Mehmet Gürgen, Adnan Güvenç, Masör, Ömür Deniz Ve İstanbul Bölge Hakemlerinden Ahmet Teyfik Koçak

Sporcular: Erkekler Kategorisinde Mert Karakılıç, Ömer Koç, Ahmet Mıcık, Volkan Gökçek, A.Furkan Avcı, Tugay Erdemir, Mustafa Atmaca, M.Ufuk Tekneci, Muhammed Aydın, Ali Melih Özsarı Ve Eren Uzun

Türkiye Boks Genç Milli Takıma Litvanya’da Gerçekleşecek Olan Uluslararası Turnuvaya Kafile Başkanlığını Yapacak Olan Trabzon Boks İl Temsilcisi Kaya Özlü, Duyduğu Mutluluğu Dile Getirirken Bu Gurur Trabzon’un Gururudur. Benim Kafile Başkanlığımın Haricinde Bu Turnuvada Trabzon’dan 2 Sporcu Mücadele Edecek Buda Bizim Bir Başka Gururumuz. İnşallah Uluslararası Turnuvada Türkiye’mize Altın Madalyalarla Döneriz. İfadesini Kullandı.

 

Editör: TE Bilisim