AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, fakülte çalışmalarına tam destek verdi

Çarşıbaşı’na Fakülte Desteği

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, ilçe ziyaretlerini Çarşıbaşı’nda sürdürdü. Muhtarlarla biraraya gelen Köseoğlu, Çarşıbaşı Fakülte Yaptırma Derneği’nin toplantısına da katılarak fakülte kurma çalışmalarına destek verdi. Köseoğlu, “Çarşıbaşı’na fakülte kurma noktasında fahri bir üyeniz olarak çalışmaya hazırım” dedi.

Köseoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşıbaşı ilçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Fenerköy Mahallesi’nde yapımı devam eden ilkokul binasında Vali Abdil Celil Öz’le inceleme yapan Köseoğlu, ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Belediye Başkanı Coşkun yılmaz ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Köseoğlu, daha sonra çay bahçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlerken bazı kurumları da ziyaret etti.

Çarşıbaşı Öğretmenevi’nde düzenlenen Çarşıbaşı Fakülte ve Yüksekokul Yaptırma Derneği’nin toplantısına katılan Köseoğlu, “Çarşıbaşı’nın gelişmesi için fakülte önemli bir işlev görecektir. Biz de milletvekili olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Beni de bu derneğin bir fahri üyesi olarak kabul ederseniz çok sevinirim. Gerek arazinin kazandırılması gerekse binaların yapımı noktasında işadamlarını ziyaret noktasında ben de üzerime düşeni yapmaya hazırım. Siyasi anlamda da bu fakülte ya da yüksekokulunun yapılması için bütün gücümle çalışacağımı bilmenizi istiyorum. Öncelikle altyapının iyi hazırlanması gerekiyor. Eğer iyi bir planlama yapılırsa Çarşıbaşı hak ettiği fakülte ya da yüksekokulu bünyesine katacaktır” dedi.

Köseoğlu, daha sonra ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilisim