Meteoroloji'den Yapılan Son Dakika Hava Durumu Açıklamasına Göre Hava Sıcaklığı Mevsim Normalleri Civarında Seyredecek. Yağışların; Genellikle Yağmur Ve Sağanak, Doğu Anadolu'nu Güneyi, İç Anadolu'nun Güney Ve Doğusu, Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tokat, Ağrı Ve Iğdır Çevrelerinde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Şeklinde Olması Bekleniyor. İşte Yurtta Kar Ve Yağmur Beklenen İller...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre: Ülkemiz Genelinin Parçalı Ve Çok Bulutlu, Orta Ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun Güneyi, Güneydoğu Anadolu İle İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Muğla, Antalya, Amasya, Tokat, Ağrı, Iğdır Çevreleri İle Bu Sabah İlk Saatlerde İç Anadolu’nun Güney Ve Doğusu Ve Afyonkarahisar Çevrelerinin Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor.

Rüzgârın; Marmara İle Kıyı Ege’de Kuzey Ve Kuzeydoğu Yönlerden Yer Yer Kuvvetli Ve Kısa Süreli Fırtına Şeklinde Eseceği Tahmin Edildiğinden Meydana Gelmesi Muhtemel Ağaç Ve Direk Devrilmesi, Çatı Uçması Ve Ulaşımda Aksamalar Gibi Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunması Gerekiyor.

630-(a)-136.jpg630-(b)-135.jpg630-(c)-087.png

Editör: TE Bilisim