Mersin İdman Yurdu 3-2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Mersin İdman Yurdu sahasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ilk etkili pozisyonunu Trabzonspor gerçekleştirdi. 4. dakikada Özer Hurmacı'nın ters kanada gönderdiği uzun pasta top Yusuf Erdoğan'da kaldı. Yusuf'un ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım uzanarak topu kornere çelmeyi başardı.

12. dakikada bu sefer Mersin İdman Yurdu gole çok yaklaştı. Vederson'un pasına hareketlenen Ricardo Pedriel, rakip ceza alanı içerisinde sağ çaprazdan kaleyi düşündü ancak top direği sıyırarak dışarı çıktı.

19. dakika Özer Hurmacı'nın ara pasıyla rakip ceza alanı içerisinde topla buluşan Marko Marin, son çizgiye inerek topu kale ağzına çevirmek istedi. Mersin İdman Yurdu savunmasında Loret Sadiku, yerinde bir müdahale ile topu uzaklaştırdı.

Mersin öne geçti!

26. dakikada Mersin İdman Yurdu, Nakoulma'nın attığı golle Trabzonspor karşısında 1-0 öen geçti. Nakoulma ceza alanının ön çizgisine yakın bir noktadan sol ayağıyla çok sert vurdu ve topu filelerle buluşturdu.

Fark 2'ye çıktı!

40. dakikada Nakoulma bir kez daha sahneye çıktı ve hem kendisinin hem takımının ikinci golünü kaydederek Trabzonspor karşısında skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarı Mersin İdman Yurdu'nun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mersin 3'ü buldu!

62. dakikada Mersin İdman Yurdu, Gökçek Vederson'un attığı golle skoru 3-0 yaptı. Rakip ceza alanının gerisinde topla buluşan Gökçek Vederson, sol ayağıyla çok sert bir şut attı. Aykut Demir'e de çarpan top, ağlarla buluştu.

63. dakikada Mersin İdman Yurdu oyuncusu Ricardo Pedriel ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Trabzonspor golü buldu

75. dakikada Trabzonspor, yıldız futbolcusu Oscar Cardozo'nun attığı golle skoru 3-1'e taşıdı. Ceza alanı dışında kontrol eden Salih Dursun, ceza alanına çok sert bir top gönderdi. Rakip savunma arasından topa kafasıyla dokunan Oscar Cardozo, topu ağlarla buluşturdu.

M'bia'nın golü yeterli olmadı

90+4. dakikada Trabzosnpor M'bia ile bir gol daha bulup skoru 3-2'ye taşısa da puan almak için yeterli olmadı. Mersin İdman Yurdu sahasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Editör: TE Bilisim