Masa Başındaki İş İçin İHA Sertifikası Şartı!

Adrese Teslim İlanlara Bir Yenisi De Trabzon Üniversitesi’nden Geldi. Büro Personeli Almak İçin İHA Pilotu Şartı Arandı. İlana Bir Kişi Başvurdu. Göreve Seçilen Kadının Akrabası Da Aynı Üniversite Görevli.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın Eşi Derya Bağ İçin Defalarca Kadro Yaratması Ve “Adrese Teslim” İlan Yayınlamasına Yönelik Tepkiler Sürerken, Bir Adrese Teslim İlan Skandalı Da Trabzon Üniversitesi'nde Yaşandı.

Üniversite, 26 Haziran'da İlana Çıkarak, 10 Kişilik, 4B Sözleşmeli Personel Alacağını Duyurdu. Çeşitli Fakültelere Alınacak Büro Personellerinde “Alanında Lisans Mezunu Olma” Şartı İle Bazı Sertifikalar Arandı.

Mühendislik Fakültesi İlanında İse İlginç Bir Detaya Yer Verildi. Tek Kişinin Alınacağı İlanda “Mühendislik Fakültelerinin Harita Mühendisliği, Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği'nden Mezun Olma Ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Ticari Pilot Sertifikası Sahibi” Olma Şartları Arandı.

63 KPSS PUANIYLA…

İlana Tek Kişi Başvurdu. Şartlara Uyan S.A., 63.8 KPSS Puanıyla Büro Personeli Olarak Seçildi. İlanın Sonucuna İlişkin Kararda, “Diğer Başvurular Arasında İlan Şartlarını Sağlayan Aday Bulunmamaktadır” Denildi. Rakipsiz Bir Şekilde Büro Personeli Olan S.A.'Nın Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği'nden 2019 Yılında Mezun Olduğu Öğrenildi. Büro Personeli Olan Kadının Profesör Akrabası Da Aynı Üniversitede Görevli Bulunuyor.

ekran_resmi_2020-08-11_13.20.18.pngekran_resmi_2020-08-11_13.20.29.pngb-595.jpg

Editör: TE Bilisim