1 Kasım Seçimleri Öncesi Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın Milletvekili Adaylığı Süresi İçerisinde Trabzon Genelinde Gerçekleştirmiş Olduğu Propaganda Çalışmalarıyla İlgili Haberlerini Basın Danışmanı Olarak Bilinen Bahattin Baştürk’ün Talimatıyla Uzun Süre Haber Sitemde Yayınladım.

Fakat İşin Maddi Boyutuna Gelince Yayınlamış Olduğum Haberlerin Ücreti Olan 750 TL’yi Ne Bahattin Baştürk Nede Bir Parti Mensubu Ödemeye Ve Ödetmeye Yaklaşmıyor. Beni Her Geçen Gün Mağdur Edip Duruyorlar.

Saygıdeğer Okuyucularım, Bu Haberi Okuduğunuzda Belki Şaşırır Belki Bana Kızar Belki de Böyle Bir Haber Olur mu Diye Yorumlarsınız. İşin Boyutu Öyle Değil. Ben Gece Gündüz Haber Peşinde Koşuşturacağım Bana Gönderilen Haberleri Kusursuz Bir Şekilde Yayınlayacağım İşin Maddi Boyutuna Gelindiğinde 750 TL’lik Ücreti Ödememek İçin Herkes Bir Tarafa Kaçacak… Lütfen

Ben Afaki Zengin Bir İnsan Değilim. Kendime Ait Bir Haber Sitem Var. Haber Siteme Almış Olduğum Reklamlarla Geçinen Bir Gazeteciyim. Diğer Gazeteciler Gibi Özel Röportajlardan Ve Özellikle Seçimlerde Milletvekili Aday Adaylarının Haberlerini Yaparak Onlardan Aldığım Maddi Desteklerle Geçinip Giden Bir Bireyim.

7 HAZİRAN’ da BİR SIKINTI OLMADI

Herkesin Kendine Göre Bir Prensibi Yaşantısı Ve İlkeleri Vardır. Bu Doğrultuda 7 Haziran Seçimlerinde Ak Parti Akçaabat İlçe Yönetiminden Haydar Kara’nın İşyerine Giderek Milletvekili Adayı Adnan Günnar’ın Haberlerini “www.akcaabatinsesi.com “ Haber Sitesinde Yayınlıyorum Reklamını ’da Kendi Sitemde Yayınlamak İstediğimi Kendisine Rica Ettim. Kendisi de Bana Sitenin Manşet Yeri Uygun Burası Olursa Yayınlayalım Dedi. Bende Tamam Dedim Ve Seçim Süresi Boyunca Adnan Günnar’ın Hem Reklamını Hem de Haberlerini Yayınladım. Adnan Günnar’a ait Yayınlamış olduğum reklamının haricinde Haberlerinden Bir Kuruş Para Almadım. Paramı Sadece Reklamından Aldım. Parayı’da Bana Parti Yöneticisi Haydar Kara Verdi.

1 KASIM SEÇİMLERİNDE BENİ MAĞDUR ETTİLER

1 Kasım Seçimleri Yaklaştığında Adnan Günnar’ın Basın Danışmanı Bahattin Baştürk Beni Telefon İle Arayarak “Köksal Abi Ben Seni Ve Yaptığın Haberleri Önemsiyorum. Adnan Beyin Haberlerine Geniş Yer Veriyorsun 7 Haziran’da Nasıl Çalışmışsak 1 Kasımda ’da Aynı Şekilde Çalışacağız Ona Göre” Dedi. Bende Tamam Dedim Ve Konuşmamızın Ardından Adnan Günnar’ın Haberleri Bana Meilden Gelmeye Başladı. Hatta Ara sıra Meilden Bana Ayşe Sula Köseoğlu Ve Salih Cora’nın Haberlerini de Göndererek Haber Yaptırdı.

Seçim Süresi Boyunca Yayınlamış Olduğum Haberlerin Tamamı İnternet Haber Sitemde Kayıtlı.Bunun Yanında Bana Gönderilen Tüm Haberler Dosya Halinde Arşivimde Kayıtlı.

Benimle Konuşan Adnan  Günnar’ın Basın Danışmanı Bahattin Baştürk’e Gönderdiğin Haberleri Şu Paraya Bu Paraya Haberi Yaparım Demedim, Keşke Deseymişim….

Kendiside Bana Haberleri Kaça Yapıyorsun Ücreti Nedir Diye Sormadı. Neden Sormadı? Onuda Bilmiyorum

Sadece Bana, Abi 7 Haziran’da Nasıl Çalıştıysak 1 Kasım’da da Öyle Çalışacağız. Bana Bu Şekilde Konuşunca Maddi Konulara İlerleyen Günlerde Veya Seçim Bittikten Sonra Girer Konuşur Diye Düşündüm.

Bu Yazıyı 12 Kasım 2015 saat:23.30’da Yazıyorum Bu Ana Kadar Köksal Senin Hakkın Şu Gel Helalleşelim Diyen Olmadı.

MHP YAPTIRDIĞI HABERLERİN PEŞİN PARASINI ÖDEDİ

Yalnız Bu Arada MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın’ın Haberleri De Bana Meil Yoluyla Gönderiliyor Ve Onun Haberlerini de Yayınlıyordum. Bir gün Beni Telefon İle Arayan Bir Şahıs “Köksal Bey İle mi Görüşüyorum Diye Sordu Evet Dedim. Ben Dedi Yavuz Aydın Adına Arıyorum Yavuz Beyin Haberlerini Kullanıyorsunuz Size Ödeme Yapacağız Hesap Numaranızı Yazdırırmısınız Dedi. Bende Yazdırdım Ve O Günü Bana Sadece Yaptığım Haberlerin Parasını Ödediler.

ADNAN GÜNNAR’IN HABERLERİNİ YAPARAK SUÇMU İŞLEDİM

Ben Şimdi Sayın Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın Haberlerini Yayınlamakla Suçmu İşledim. Beni Adnan Günnar Adına Arayan Bahattin Baştürk’ün Ricasını Kırmış Olsaydım Böyle Bir Yazıyı da Yazmamış Olacaktım. Âmâ Gel Gör ki MHP’den Gördüğüm Ve Aldığım Desteği Bir Akçaabatlı Milletvekili Adayının Danışmanından, İlçe Başkanından Ve Üzerine Alması Gereken Kişilerden Görmek İsterdim.

Bu Arada Ekrem Üçüncü İle Konuştum Beni Geçiştirdi Git Kimle Konuştuysan İşini Onunla Hallet Dedi. Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün İle Telefonda Görüştüm Bakarız Dedi. Her Kimle Konuştuysam Bana Yardımcı Olmaktansa Olmamayı Tercih Ettiler…..

Durum Bundan İbaret Sadece Milletvekili Adnan Günnar’ı Aramadım.Böyle Bir Durumda Milletvekilini ARAMAK ETİK OLURMU ALLAH AŞKINA….

Saygıdeğer Ak Partililer Ben Sadece Seçim Süresi Boyunca Bahattin Baştürk Tarafından Gönderilen Trabzon Ak Parti Milletvekili Adnan GÜNNAR’ın Haberini Yaptım.

Bana Adnan Günnar Adına Gönderilen Haberleri Haber Sitemde Sadece Haber Yaptım. Başkalarının Yaptığı Gibi Haberlerinizi Keserek Kısaltarak Yayınlamadım Ne Gönderilmişse Onun Haberini Yaptım…

Lütfen Benim Hakkımı Hak Ettiğimi Verin.

Başka Bir şey İstemiyorum.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim