36 yıldır Akçaabat’ta Reklam Tabelacılığında Adından Söz Ettiren Kaya Reklam Bugün Türkiye’nin Önde Gelen Reklamcılar Arasına Girdi.

Akçaabat Dürbinar Mahallesi Liman Mevkiinde Ve Dürbinar Mahallesinde Bulunan 2 Dükkânı İle Türkiye’nin 81 İli Ve İlçeleri Olmak Kaydı İle Tabela Ve Reklamcılık Anlamında Hizmet Veriyor.

20130816_162354Kaya Özlü İle Yapmış Olduğumuz Kısa Sohbette, Kendisinin Boks Sporuna Olan Düşkünlüğünü Ve Yıllar Önce Boks Yaptığını Bugünde Trabzon Boks İl Temsilciliği Görevinde Bulunduğunu Söyledi. Boks Sporunda Trabzon’da Çok Sayıda Başarılar Alan Takımların Ve Oyuncuların Temsilcisi Olmaktan Gurur Duyduğunu Söyleyen Kaya Özlü, Boks Sporunda Akçaabat’ta Yeterince Desteği Göremediklerini Ancak Bugün Türkiye’de Boks Milli Takımında Birçok Akçaabatlı Boksörlerin Olduğunu Bu Sporcuların Akçaabat’tan Görmek İsteyipte Göremedikleri Desteksizlikten Ötürü Başka Takımlarda Yer Alıyorlar Bu Beni Gerçekten Üzüyor Ancak Trabzon Boks İl Temsilcisi Olarak Yeni Nesil Sporcularımız Alt Yapıdan Tecrübeli Hocalarımızın Çalışmaları Sayesinde Boks Milli Takımın İskeletini Oluşturacağıma İnanıyorum.

20130816_162029

20130816_162121Kaya Özlü İle Sohbetimiz Devam Ederken Asıl Mesleği Olan Tabelacılık La İlgili Sohbete Daldık. Kaya Reklam Olarak Ünlenen Kaya Reklam, Mesleğinde Çırak Ve Usta Yetiştiremediğinden Şikâyetçi. Şuanda En Revaçta Meslekler Arasında Tabela Ve Reklamcılık Olduğunu Söyleyen Kaya Özlü, Önceden Özellikle Yazın Okullar Tatil Olduğunda Harçlığını Çıkarmak İçin Çalışmak İsteyen Çıraklar Olurdu Şimdi Bakıyorum Ne Gelen Var Nede Çalışmak İsteyen Var. Ben Mesleğime İlk Başladığım Yıllarda Elimde Fırça Ve Boya Kutusu Düşmezdi. O Zaman Çok Zor Şartlarda Çalışırdık. Şimdiki Gibi Bilgisayar Yoktu. Her Yazıyı Fırçayla Yazardım İşimden Çok Daha Zevk Alırdım. Şuanda Bilgisayar Ve Son Teknolojik Cihazları Aldık Artık Oturduğumuz Yerden İşlerimizi Yapıyoruz.

1 (5)Bizim Yapmış Olduğumuz İşimizi Duyupta Türkiye’nin Neresinden Olursa Olsun Gelen Müşterilerimiz Oluyor. Özellikle Cami Ve Okul Tabelalarından Para Almıyorum. Bizim İçin Öncelik Para Değil İşimizin Kalitesi Ve İnsan Sermayesi. Okulların Tabelaları Ve Cami Tabelalarını Yaptığımızda Kesinlikle Onlardan Para Almıyoruz.

1 (7)Kaya Özlü’nün Sohbeti O Kadar Güzelki,Kendi İşyerinde Her Zaman İlkleri Yaparak Öncü Olmuştur.Yaz Mevsimi Nedeni İle İşyerine Aldığı Buzdolabına Koyduğu Su Şişelerini İsteyen Müşterilerine Ücretsiz Veren Kaya Özlü Hatta Bununla Da Kalmayıp Dolabın Üzerine “Su İçmek Ücretsizdir”Yazısını Yazdı.

KAYA REKLAMI ÇOK YÖNLÜ TANIYALIM.

Kaya Reklam 1977 Yılında, Trabzon da Bu Mesleğe Başlayıp Daha Sonra Akçaabat’ta Devam Etmiştir.1984 Yılında Yine Akçaabat’ta İskele Karşısında Kendi İş Yerini Açmıştır.Kaya Reklam Döneminde El Sanatı Fırça İle Başlayıp, Gününde Teknolojiye Yatırım Yaparak Üst Düzey Makineleri Bünyesinde Bulundurmaktadır.Üç Ayrı Kapalı Alanda Atölyesi Olup 500 M2 Kapalı Alanı Ve 15 Kişi Çalışanı İle Hizmet Vermektedir. 

Vizyonumuz:

Başarılı Güvenilir Ve Sektörde Lider Konumda Olmaya Devam Etmek.

Misyonumuz:

Her Zaman Yenilikçi, Kendini Yenileyen, Teknolojiye Ayak Uyduran Bir Firma Olmayı Kendine İlke Edinmektir.

Hizmetlerimiz

20130816_162150Dijital Baskı, Işıklı & Işıksız Tabela, Billboard & Megaboard, Totem, Folyoaraç Kaplama, Vinil Araç Kaplama, Portatif Standlar, One-Way Vision(Delikli Folyo),Alüminyum Dekube, Vitrin Yazıları, Dış Mekân Digital Baskı, İç Mekân Digitalbaskı, Vinilbaskı, Poster Ve Afiş Baskı, Fuar Standı, Mesbaskı, Branda, Yönlendirme levhaları, Hazır Reklam Ürünleri, Taksi Kaplama

20130816_162047İletişim Bilgileri:

Akçaabat Kaya Reklam /İskele Yanı Akçaabat Telefon: (0462) 228 3859

 

 

Editör: TE Bilisim