Özkocak İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Şirketi Akçaabat Akcami Karşısında Çelenk Apartmanı Üstü 2.Katta Açtıkları Ofisleri İle Müşterilerine Daha Yakın Olmayı Hedefliyorlar.

Başta Hafriyat, Nakliyat Ve İnşaat Sektörü Olmak Üzere 3 Yıldır Akçaabat Ve Karadeniz Bölgesinde Kaliteli Güvenilir Hizmet Vermeye Devam Eden Özkocak Hafriyat İnşaat Nakliyat Şirketi Sahipleri Özgür Koçak, Süleyman Öztürk Araç Kademelerinde Çok Sayıda Hizmet Aracı Bulundurarak Özkocak Hafriyat, İnşaat’ın Bu Sektörde Öncü Olmasını Sağlamak Olduğunu Belirttiler.

Özgür Koçak İle Süleyman Öztürk, İnşaat Sektöründeki Başarılı Çizgilerini Daha Önceki Ticari İşlerinde de Sürdüren İki İş Ortağı Arkadaşlar. Kendileri Bu Sektörün Meşakkatini Bildiklerini Ve Özellikle Duvar, Hafriyat Taşımacılık Ta Bir Numara Olduklarını Üzerine Basa Basa Söylemeleri Kendilerinin Her Zaman Aranan Şirket Olduğunu Gösterdiklerini Söylediler. Başarılarının Da Daim Olacak Olduklarını Dile Getiren Ortak İş Arkadaşları Yaptıkları İşlerini Biraz Daha Açarak Şu Açıklamalarda Bulundular.

IMG_5969

IMG_5971

IMG_5976

images

ÇALIŞMALARIMIZ

İnşaat Taahhüt Ve Müteahhitlik İşleri Yapmak, Resmi Ve Özel İnşaatlar Yapmak, Resmi Ve Özel Kamu Kurum Ve Kuruluşların İnşaat İşleri, Yollar, Taş Duvarlar, Köprüler, Bentler, Lojmanlar, İdare Binaları Gibi Yapılar, Resmi Kurum Ve Hizmet Binaları, Beton,  İş Hanları, Ticari Yapılar, Atölyeler, İmalathaneler İle Her Türlü Toplu Konut, Kooperatif Meskenleri, Çarşı Mağaza, Pazar İşyeri, Otel, Motel, Villa, Pansiyon, Öğrenci Yurtları, Gölet Ve İskele, Turistik Konaklama, Kanal İçme Suyu, Su Kanalları, Drenaj Tesisleri, Sulama Ve Kanalizasyon İşlerinin İnşasını Yapmak, Taahhütlerde Bulunmak, Şirket Ahşap, Yarı Ahşap Ve Betonarme Toplu Konut, Özel Konut, Kendi Adına Yapmış Olduğu İnşaatları Pazarlayabilir, Kat Karşılığı Mesken Ve İşyerleri İnşaatları Yapmak, Sözleşmeler Yapmak, Bu Mesken Ve İşyerlerinin Tadilat Ve Montaj İşleri, Peyzaj Ve Çevre Düzenlemelerini Yapmak. Yurt İçinde Her Türlü Yol Stabilize Çalışmaları, Beton, Yol, Çalışmaları Yapmak Ve Taahhütleri Yerine Getirmek, Onarım Değişim Ve Restorasyon İşlerini Yapmak, Yaptırmak, Resmi Ve Özel Kişi Ve Kuruluşların Yapmakta Olduğu Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetlerinin Bayiliklerini Almak Ve İşletmek,

Özkocak Hafriyat,Nakliyat,İnşaat İletişim Bilgileri:Akcami Karşısı Çelenk Konfeksiyon Üstü Kat :2 Akçaabat/Tlf:0 533 360 22 92-0 532 306 43 65

 

 

 

Editör: TE Bilisim