Akçaabat Yunus Emre Orman Ürünlerinin Sahibi Avni Gedikli’nin Oğlu Genç İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli Yakın Zaman İçerisinde Akçaabat’ta Ve Bölgemizde Tek Olma Özelliğini Taşıyacak Kendine Ait İşyeri Açma Heyecanı İçerisine Girdi.

IMG_3834

İnşaat Mühendisi, Gökhan Gedikli, İnşaat Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetlerinin Bir Arada Verecek Olduğu İş yerinin Açılış Törenini Ramazan’dan Sonra Gerçekleştirecek.

S.K.Y Mühendislik İsmi  Olarak Akçaabat’lılara Hizmet Verecek Olan İnşaat Ve Dekarosyon Ve Mühendislik Hizmetleri Müşterilerine En İyi Hizmeti Ve Yenilikçi Çalışmaları İle Bölgemizde Parlayan Yıldız Olmayı Hedefliyor.

IMG_3829S.K.Y Mühendislik Adına Açıklamada Bulunan,İnşaat Mühendisi Gökhan Gedikli Açıklamalarında Şunları Söyledi.

Sağlam Kaliteli Yapılar Yapmayı İlke Edinmiş Olan Firmamız,Müşterilerimizin Memnuniyeti Doğrultusunda Maliyet Ve Zaman Açısından Optimum Şekilde Çözümler Sunmaktayız.

Kurumsal

2013 Yılında Kurulan Firmamız Kendi Tecrübemiz İle Beraber Yıllardır Piyasanın İçerisinde Bulunan Çalışma Ortaklarımızla Sorunlar Karşısında Komple Çözümler Sunmaktayız.

Müşteri Talepleri Doğrultusunda Dekorasyon, İnşaat Ve Taahhüt Konusunda Hizmet Vermekteyiz.

 

Misyonumuz

Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutarak Sürekli İyileştirme İle Güvenilir, Yenilikçi Ve Maliyetleri En Uygun Çözümler Sunmaktayız. İster Yapınızın Bir Kısmı İster Arsanız Olsun Sizin İçin Yüksek Yaşam Standartlarında Mekânlar Üretmek Bizim İşimizdir.

Kalite Politikamız

Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini İlke Edinerek Uzman Elemanlar İle Garantili İşçilik Hizmeti Vermekteyiz. Kullandığımız Malzemeler T.S.E Belgeli Olup 1.Kalitede Ürünlerdir. Garantimiz Kalitemizdir.

IMG_3828Hizmetlerimiz

1.Mutfak Ve Banyo Dolabı

2.Boya

3.Seramik 4.Sıva-Alçı-Alçı Pan 5.Kartonpiyer 6.Kapı 7.Pvc Doğrama 8.Vitrifiye 9.Zemin Kaplama 10.Döşeme Ve Lambri Tahtası 11.Duşakabin 12.Cephe Mantolama Ve Giydirme 13.Çatı İşleri 14.Her Türlü Anahtar Teslim Dekorasyon Ve İnşaat İşleri 15.Taahhüt İşleri.

 

Ramazan Ayından Sonra Açılışı Gerçekleşecek Olan S.K.Y Mühendislik’in Açık Adresi İse Şöyle.

Dürbinar Mahallesi İnönü Caddesi No : 23 Akçaabat Trabzon Telefon : 0462 228 33 30

[email protected]    

 

Editör: TE Bilisim