Trabzon'da Bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Batı İlçelerinin Muhtarlarıyla Buluştu.

Düzköy, Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya Ve Şalpazarı İlçelerinin 242 Muhtarının Katıldığı Toplantıda Konuşma Yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şöyle Konuştu:

"3 Ayrı Bölgede Muhtarlarla Bir Araya Gelmeye Kendimiz Konuşmaktan Ziyade Onların Sorunlarını Dinlemeye Gayret Ettik. Bizim Kendi Planlamalarımızı Daha İyi Yapabilmemiz, Sizinle Beraber Yol Güzergâhımızı Daha İyi Belirleyebilmemiz İçin Sizleri Dinlemek İstedik Ve Buradayız. Eksikler, Aksaklıklar Nelerdir Belirleyip Planlama Yapalım İstedik. Tüm Arkadaşlarımız Buradalar Hem Belki Yapıp Tamamlamamız Gereken İşler Var, Belki Önceliklendirmemiz Gereken Süreçler Var. Bunları Karşılıklı Olarak Konuşalım.”

Ayrıca, İçişleri Bakanı Soylu, Toplantıya Başlamadan Önce Başbakan Binali Yıldırım İle Telefon Görüşmesi Gerçekleştirerek Doğu'da Devam Eden Terör Operasyonları Hakkında Bilgi Verdi.

Bakan Soylu’nun İsteği Üzerine Muhtarlar Toplantısı Basına Kapalı Olarak Gerçekleşti. 

Toplantıda Daha Sonra Söz Alan Muhtarlar Sorunlarını Ve Taleplerini Dile Getirdi.

Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Salih Cora, Ayşe Sula Köseoğlu Ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ve Trabzon Protokolü Katıldı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Cenazesi Olması Nedeniyle Toplantıya Katılamadı.

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk  Açıklama Yaparak Şöyle Konuştu: "Trabzon'un Çok Sorunu Var Ancak En Büyük Sorunu Yol. Trabzon'un Coğrafyası Çok Zor. Bizim Konya'dan Bile Fazla Toprak Olarak Bakarsak Çok Yol Ağımız Var. Yol, Su Elektrik Sorunumuz Çok. Daha Modernize Yollar Açılması Gerekiyor. Her Geçne Gün De Bu Sorunlar Giderek Azalıyor. Bundan Sonra İnşallah Giderilecek. Arkadaşlarımız Büyükşehir'i Eleştiriyor Ama Büyükşehir Belediyesi, 692 Mahalleye Hem Hizmet Getirecek Hem De Kendi Yapılanmasını Yapacak. Bunlar Kolay Şeyler Değil, Sabırlı Ve Hakkaniyetli Olmamız Lazım."

1-064.png

haber 61

 

 

 

Editör: TE Bilisim