BENİ BÖYLE SEV SETİ ŞENLENDİ

Her Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarına milyonları toplayan “Beni Böyle Sev”in setine Hüsnü Şenlendirici damgasını vurdu.

IMG_6870

IMG_6919

IMG_7000

IMG_7047

IMG_7124

IMG_7434

IMG_7570

IMG_7745

IMG_7756Geçtiğimiz haftalarda zara, Cengiz Kurtoğlu, Mabel Matiz gibi ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak yer aldığı çekimlerde bu hafta Beni Böyle Sev setinin konuğu ünlü klarnet virtüözü Hüsnü şenlendirici oldu.

Eşi ve oğlunun dizinin müdavimi olduğunu söyleyen Hüsnü Şenlendirici’nin yer aldığı bölüm 31 Mart Pazartesi akşamı saat 19.50 de ekrana gelecek.

Çekimler öncesinde oyuncularla ve teknik ekip ile sohbet eden Hüsnü Şenlendirici daha sonra rol alacağı bölüm için kamera karşısına geçti.

Oldukça neşeli geçen çekimler sonrasında bütün ekibe teşekkür eden Şenlendirici “duydum ki dizi müziklerinden oluşan bir albüm hazırlığı içindeymişsiniz mutlaka bir şarkıda ben klarnetimle eşlik etmek isterim, bir şarkıyı ben çalayım ”dedi.

BENİ BÖYLE SEV / 53.BÖLÜM ÖZETİ

Yapım:BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen : Cem Tabak,Senaryo: Hakan Haksun

Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın günü: 31.03.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar)Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak)Ve,Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail),Konuk oyuncu :Hüsnü Şenlendirici

Küçücük yüreğiyle hayata tutunan Elif Masal’ın kimliğini çıkaran Ömer ile Ayşem mutludur. Nadide, bebek için hazırladığı odayı ve kılı kırk yararak işe aldığı dadıyı görünce Ayşem ve Ömer’in onlara taşınacağından emindir. Bu konforu reddedemeyeceklerini düşünür.

Ayşem yaşanan onca sıkıntıya rağmen sınavlara hazırlanmaya çalışır. Aklı hep Elif bebektedir. Bir yandan da sınavlarda başarısız olup bursunu kaybetmekten korkar. Ömer hiç olmadığı kadar güçlüdür, bütün güçlüklere göğüs germeye hazırdır.

Anılarını kaybeden Reyhan üzgündür. Bunun yanında bir de Mazhar’ın ona gülmesi sinirlerini harap etmiştir. Fahriye can arkadaşını okula gelmeye ikna etmek için elinden geleni yapar. Reyhan hiçbir şekilde Mazhar’ın özrünü kabul etmemeye kararlıdır. Ama Mazhar’ın da vazgeçmeye niyeti yoktur, Reyhan’dan özür dilemek için akla gelmedik bir plan yapar…

Safiye ve İlyas yıllar sonra baş başa bir pastaneye giderler. Baş başa bir gün geçirmeye karar verirler.

Seda, Furkan’la ilgili bir karar vermiştir. Bu kararını Ömer’le paylaşır. Ömer, Seda’yı destekler.

Köfteciye ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici gelir. Herkes köftecinin ününün yayıldığı için geldiğini düşünse de ünlü klarnetçi tesadüfen gelmiştir.

Ayşem ve Ömer bebek bakımı hakkında sandıklarından daha az şey bildiklerini anlar. Neyse ki Safiye ve Nail yardıma koşarlar. Tam bu sırada Furkan, Ömer’i arayarak ısrarla görüşmek ister. Ömer kapının önünde konuşabileceklerini söyleyerek dışarı çıkar, konuşma tartışmaya dönüşür. Kimsenin kendisini anlamadığını düşünen Furkan’ı talihsiz bir olay beklemektedir… http://bsk.web.tv/video/pgfbryhnxvm

Editör: TE Bilisim