Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tarafından; Toplumda Gönüllülük Kavramına Yönelik Farkındalığının Geliştirilmesi, Toplumsal Kalkınmaya Katkı Sağlayacak Gönüllü Sayısının Arttırılması, İnsan Kaynağı İhtiyacının Güçlendirilmesi Ve Gönüllü Çalışmanın Yaygınlaştırılması Amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın Himayesinde Ve Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Organizesinde Gerçekleştirilen Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Bugün Akçaabat Eski Jandarma Komutanlığı Binasında “ Akçaabat Gönül Elçileri Sosyal Yardım Merkezi”Nin Açılış Töreni Yapıldı.

20130522_135208

IMG_7811

IMG_7821

IMG_7840Akçaabat Gönül Elçileri Yardım Merkezi Başkanı Olan Akçaabat Kaymakamı’nın Eşi Banu Ulusoy Önderliğinde Açılışı Gerçekleşen Sosyal Yardım Binasının Açılış Kurdelesini, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Beldesi Belediye Başkanı Cevat Birinci, Akçakale Beldesi Belediye Başkanı Emre Akgün, Darıca Beldesi Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun Eşi Zeynep Bıyıklıoğlu İle Birlikte Kestiler.

IMG_7844

IMG_7848

IMG_7859

IMG_7875Sosyal Yardım Merkezinin Açılış Kurdelesini Kesilmeden Birer Konuşma Yapan, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy’un Eşi Banu Ulusoy İle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılçık’ın Eşi Sema Kızılcık Şu Açıklamalarda Bulundular.

Banu ULUSOY’un Konuşması

IMG_7869“ Bugün Burada Sosyal Hizmet Merkezini Açmaktan Çok Gurur Duyuyoruz. Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyorum. Şuana Kadar Gönüllü Sayımız 780 Çıvarında İnşallah Bu Giderek Artacak Ve Çok Daha Güzel İşlere İmza Atacağız.”

Sema KIZILCIK’ın Konuşması

IMG_7876“Biz 19 Aralık 2012 Tarihinde Sayın Başbakanımızın Saygıdeğer Eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan’ın Himayelerinde Tüm Türkiye’de Bir Proje, Bir Seferberlik Başladı. Bu Seferberliğin Adı “Gönül Elçileri”Ben Tüm Trabzon’da Bu Çalışmayı Yaparken Başta Akçaabat Kaymakamımızın Eşlerine, Vali Yardımcılarımızın Eşlerine, Diğer Kaymakamlarımız Ve Eşlerine Sonsuz Teşekkür Ediyorum. En Büyük Desteği Kendilerinden Gördüm Ama Biz Bu Gönül Elçileri Projesini Anlatırken Tüm Trabzon’un İlgisi, Alakası Gönülden Gönüle El Ele Vererek Onlar Ve Sizlerin Sayesinde Bu Proje Burada Büyüdü Ve Tüm Türkiye, Yi Örnek Olacak Çalışmalar Yapıldı. Ben Başta Trabzon Halkımıza, Trabzon’lu Hemşerilerime, Akçaabat’lılara Bu Güzel Sosyal Market’i Açtıkları İçin Sonsuz Teşekkür Ediyorum.”

IMG_7881

IMG_7891

IMG_7903

IMG_7916Açılışı Gerçekleşen Akçaabat Sosyal Yardım Merkezinde 780 Üyenin Akçaabat Esnafından Ve Kendi İmkânları İle Vatandaşlardan Toplamış Oldukları Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri Ve Ayakkabıları İhtiyaçlı Ailelere Ücretsiz Olarak Dağıtımını Gerçekleştirecekler.

IMG_7972

IMG_7989

IMG_8025

IMG_8029Gönül elçisi ve yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız Akçaabat Eski İlçe Jandarma komutanlığı binasına giderek buradaki yetkilerle bilgi alışverişinde bulunabilirler.

AÇILIŞ ÖNCESİ GÖRÜNTÜLER http://www.youtube.com/watch?v=jLWX8rhCLTg&feature=youtu.be SEMA KIZILCIK ile BANU ULUSOY'un KONUŞMALARI http://www.youtube.com/watch?v=yI1HfncXOMw&feature=youtu.be GENEL GÖRÜNTÜLER http://www.youtube.com/watch?v=7nQHygJdGdE&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim