Her Daim Hemşehrilerimizin Yanındayız

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat programı kapsamında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’a Akçaabat ziyaretinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe eşlik etti. Yaylacık Mahallesi Tosun Sanayi Sitesi esnafıyla, esnaf kahvaltısı ile başlayan ziyaret programı mahalle ziyaretleri ve vatandaşlarla hasbihal ederek devam etti.

1-097.jpg

OMUZ OMUZA DAHA İLERİYE

Rutin belediyecilik işlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, güler yüzlü ve alçak gönüllü sohbetiyle herkesin gönlüne taht kuruyor.

8-035.jpg

Vatandaşların dertlerini tasalarını, kederlerini sevinçlerini paylaşmaya özen gösteren Başkan Ekim, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve teşkilatıyla yaptığı esnaf ziyaretinde şunları ifade etti; “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizlerle hasbihal etmek, sizlerin taleplerini dinlemek ve sizlere gerçekleştirdiğimiz işleri anlatmak bizim için çok önemli. Akçaabat’ımızı el ele vererek daha ileriye taşıyacağız. Biz elimizden geleni, devletimizin ve milletimizin imkanlarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği başta olmak üzere bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve parti teşkilatımızın gücüyle Akçaabat için seferber etmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin sevgisinin ve desteğinin gücüyle her işin üstesinden geliyoruz. Burada sizler için varız. Tüm gayretimiz vatandaşlarımızın refahı için.”

5-056.jpgreklammmmmmm-004.png

 

 

  

 

Editör: TE Bilisim