Halkın İçinden Biri Olarak Halkla İç İçe Seçim Çalışmalarına Devam Eden Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Aydın Akçaabat İlçesinde Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu.

MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı Tarafından Organize Edilen Programda Esnafları Tek Tek Ziyaret Ederek 'Hayırlı İşler Ve Bol Kazançlar' Dileklerinde Bulunan MHP'li Yavuz Aydın Bu Ziyaretleri Sırasında da Hem Esnafların Hem de Vatandaşların Sevgisine Mazhar Oldu.

Esnaf Ziyaretleri Sırasında Alış Veriş Yapan Vatandaşlar la Sohbet Etmeyi İhmal Etmeyen Aydın’a Kendisine Gösterilen Yakın İlgiye Teşekkür Ederken, Esnaf Çocuğu Olarak Sonuna Kadar Esnafların Ve Vatandaşların Yanında Olacağını Söyledi.

IMG_0442

Akçaabat'taki Esnaf Ziyaretlerine Sabah İnönü Caddesinde Başlayan Ve Yaylacık Mahallesi Civarındaki Esnafları Gezen MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Öğleden Sonra İse İş Yeri Açılışına Katıldı

Akçaabat İlçesinde Esnaf Gezileri Sonrasında Gazetecilere Açıklamalarda Bulunan MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Akçaabat’ta Esnaf Ve Sanatkârların Yaşadığı Sıkıntıları Bir Esnaf Çocuğu Olarak Çok Yakından Bildiğini Belirterek, Hem Esnafın Hem De Vatandaşların Sorunu Ortadan Kaldıracak Tek Partinin Milliyetçi Hareket Olduğunu Söyledi.

IMG_0446

Esnaf Ve Vatandaşların Yüzünün, MHP'nin Tek Başına İktidara Gelmesiyle Güleceğine Vurgu Yapan Yavuz Aydın  "Son İki Günden Bu Yana Seçim Çalışmalarımızı Esnaf Ziyaretlerimize Ayırdık.  Bu Ziyaretler Sırasında Hem Esnaflarımızla, Hasbıhal Ettik, Hem De Alış Verişe Gelen Annelerimizle, Kardeşlerimizle, Ağabeylerimizle Bir Araya Geldik. Gerçekten Onların Bizlere Karşı Bu İlgisi, Bu Samimiyeti Bizi Çok Mutlu Etti. 7 Haziran Seçimleri Öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne Karşı Halkın Teveccühü Çok Çok Farklı. Bizler Biliyoruz Ki, Şu An Esnafımızın Ve Halkın Umudu Milliyetçi Hareket Partisi'dir" Dedi.

IMG_0362

Esnaf Ve Vatandaşların Şu An Ekonomik Anlamda Çok Büyük Sıkıntı İçerisinde Olduğunu Gözlemlediğinin Altını Çizen MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın” Amaçlarımız Çalışanların Sigorta Güvencesinin Olduğu, Fazla Mesai Ücretlerinin Ödendiği, Trabzon Bölgesinde Rahat Bir Şekilde Çalışabilecek Tesislerin Kurulmasını Sağlamak. Devlet Hem İşverene Destek Olacak Ama Çalışana da İnsanca Çalışabileceği, Hakkını Alabileceği, Çoluğu Çocuğu İle Birlikte Geleceğe Umutla Bakabileceği Sağlıklı Bir Çalışma Ortamı Sağlayacağız. Bizler Bunları Esnafımızın Ve Halkımızın Vereceği Oylarla Yapacağız" Şeklinde Konuştu.

IMG_0369

Gezdiği, Tokalaştığı, Sohbet Ettiği Esnaf Ve Vatandaşların Yoğun İlgisiyle Karşılanan Ve Tanınırlıkta Hiçbir Sorun Yaşamadığı Gözlenen Yavuz Aydın’ın MHP’nin Trabzon’daki Oylarını Büyük Oranda Artıracağı Gözlerden Kaçmadı.

IMG_0392

IMG_0399

IMG_0404

IMG_0406

IMG_0413

IMG_0457

IMG_0467

IMG_0476

IMG_0503

IMG_0511

IMG_0529

IMG_0537

IMG_0563

Editör: TE Bilisim