Meteoroloji'den Yapılan Son Dakika Hava Durumu Açıklamasına Göre Hava Sıcaklığı İç Ve Batı Kesimlerde 2 İla 4 Derece Azalacağı, Diğer Yerlerde Önemli Bir Değişiklik Olmayacağı Tahmin Ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Düzce, Zonguldak, Bartın, Gaziantep, Kilis Ve Adıyaman Çevrelerinde Kuvvetli Ve Yer Yer Şiddetli Yağmur Ve Sağanak Yağışlı Olması Beklendiğinden Yaşanabilecek Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunması Gerekiyor. İşte Yurtta Hava Durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre: Ülkemiz Genelinin Parçalı Ve Çok Bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Ege(İzmir Hariç), Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Güneydoğusu Ve Güneydoğu Anadolu İle Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Samsun, Amasya, Çorum, Tokat, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Erzurum Ve Siirt Çevrelerinin Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor.

Yağışların; Genellikle Yağmur Ve Sağanak, Akdeniz Kıyılarında Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak, İç Anadolu'nun Doğusu, Batı Karadeniz'in İç Kesimleri Ve Doğu Anadolu İle Bilecik, Kütahya, Konya, Karaman, Eskişehir Ve Afyonkarahisar Çevreleri İle Akdeniz'in İç Kesimlerinin Yükseklerinde Karla Karışık Yağmur Ve Yer Yer Kar Şeklinde Olması Bekleniyor. Yağışların; Doğu Akdeniz İle Düzce, Zonguldak, Bartın, Gaziantep, Kilis Ve Adıyaman Çevrelerinde Kuvvetli Ve Yer Yer Şiddetli Olması Bekleniyor.

KAR YAĞIŞINA DİKKAT!

Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl Ve Tunceli’de Kar Yağışı Beklendiğini, Bin 400 Rakımın Üzerindeki Bölgelerde Yağışların Yoğun Olacak.

Meteoroloji 13. Böle Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi Tarafından Yapılan Açıklamada: ”Bu Akşamdan İtibaren Bölgemizde Görülecek Yağışların Adıyaman, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl İllerindeki 1400 Metre Üzeri Rakımlı Yerlerde Yoğun Kar Yağışı Şeklinde Gerçekleşeceği Tahmin Ediliyor ”Denildi.

630-(a)-106.jpg630-(b)-105.jpg630-(c)-057.png

Editör: TE Bilisim