Hasan İncehasan, MHP’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

MHP’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı için Hasan İncehasan başvurusunu yaptı.

Akçaabat MHP parti binasında düzenlene toplantıda MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik, Partilerinde aday adaylığı başvuru sürecinin başladığını belirterek, adayların yapılacak olan kamuoyu araştırması sonucunda açıklanacağını ifade etti. MHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hasan İncehasan, Yapmış olduğu basın açıklamasında ise şunları söyledi:

a6b06b16-a621-4a98-9588-4ae31a3c1ddc.jpgSayın İlçe Başkanım, kıymetli Yönetici arkadaşlarım, Ülküdaşlarım, Sevgili konuklar, basınımızın çok değerli temsilcileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Ben Akçaabat’ın İhtimena (Gökçeler) Köyü’nde doğdum. İlkokulu ayni köyde, ortaokulu ise Işıklar Köyü’nde okudum. Liseyi Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Elektrik Bölümü’nde okudum. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim hayatımı tamamladım.

1986 yılında eski adıyla TEK’ te işbaşı yaptım. Sırasıyla aynı kurumda 4 yıl şehir şebekeleri şefliği,1991 yılında kısa dönem asker olarak Urfa’da vatani görevimi tamamladım. Askerlik dönüşü 92-96 yılları arasında TEDAŞ İl Müdürlüğü’nde İşletme Servisi’nde kontrollük yaptım.1996-2010 yılları arasında Akçaabat İşletme Başmühendisliği ’ne atandım.2010-2018 yılları arasında Yomra İşletme Yöneticiliği ’ne atandım. Eylül 2018 tarihine kadar yöneticilik görevim devam etti. Eylül 2018 tarihinde ise emekliye ayrıldım.

Bu çalışma hayatımın yanı sıra sosyal faaliyetlerde de bulunmaya gayret gösterdim. İlk olarak, Yaylacıkspor’da kurucu üyeliği ve kulüp başkanlığı yaptım. Sonrasında Sebatspor’da bir dönem Rahmetli Kazım Kolot ile yöneticilik yaptım. En son olarak da Yomra Teknik Okullar Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Siyasete aktif olarak ilk defa ‘ÖNCE ÜLKEM’ diyen liderinin partisi Milliyetçi Hareket Partisi’nden girmenin gurunu ve onurunu yaşıyorum.

1979 yılında bu yana güzel ilçemizin Yaylacık Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Evliyim. 3 çocuk babasıyım. Kızım avukat, büyük oğlum işletme mühendisi, küçük oğlum ise Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde okumaktadır. Siyasete girmeyi ve aday adayı olmaya karar verdiğimde kendime olan güvenimin yeterli olduğu kanaati bende oluşmuştur. Şöyle ki, ben güzel Akçaabat’ımızın Mersin Vattarası’nı, Akçakale’nin Karziyası’nı, Satari’nin Kırbayırı’nı, Visera’nın Mehdilisi’ni, Muzura’nın Regesi’ni, Hozeysa’nın Sırtı’nı, Mimera’nın Taşlı Obası’nı, Metinkaniya Deresi ve Hıdırnebi Bölgesi’ni, Lahanası’nı, İlana’sını, Mehmet Ağa’nın Çayırı’nı, Derecik’in Harakası’nı, Akçaköy’ün Dumankay ve Ovacığı’nı, Yıldızlı’nın Mavrası’nı, Söğütlü’nün Esenetepesi’ni, Salarisi’ni, Kırampası’nı, Dürbinarı’nı, Orta Mahallesi’ni, Ahandası’nı, Sarganası’nı kısacası Akçaabat’ın her yerini adım adım bilen bir kişiyim. Bu saydığım yerler ve hemen hemen her yerinde hizmetim olmuştur ve vatandaşlarımızın duaları hep benimle olmuştur. Akçaabat’ımızın sadece sahilden ibaret olmadığını göstermek için aday adayı oldum.

Yaklaşık 9 yıldır Yomra’ da görev yapıyordum. Söylentiye göre şehirler batıya doğru büyür. Fakat son 10 yıldır iş tersine döndü, şehrimiz doğuya doğru büyümeye başladı. Bu iş beni bir Akçaabatlı olarak son derecede rahatsız ettiği için aday adayı oldum. Eğer partimin yetkili kurulları teveccüh gösterip beni aday gösterirlerse yapacak olduğumuz projeleri, hizmetleri ve görüşlerimizi daha kapsamlı şekilde sizlerle paylaşacağım. Son olarak partimizin bende değil de başka bir adayda karar kılması halinde desteğim ve zamanım o kişiyledir. Nitekim bu iş kişi işi değil ekip işidir.

Saygılarımla…

Hasan İNCEHASAN

MHP Akçaabat Belediyesi Aday Adayı

343530bf-87c2-49f2-a04c-0207dc01815c.jpg1-(1)-123.gif1-(1)-125.png

Editör: TE Bilisim