Akçaabat’ta Yayın Hayatına Devam Eden www.akcaabatinsesi.com Haber Sitesinin Her Geçen Gün Okuyucu Takipçilerinin  Artmakta Olduğunu Biliyoruz.

Haber Sitemizin Facebook Sayfasına Gelen Haber İçerikli Meillerine Müdahale Yapmadan Özel Haber Olarak Haber Sitemizde Yayınlıyoruz.

Bu Haftaki Özel Haberimizde Akçaabat’ta Yaşayan Onur Cumur’un Bizlere Gönderdiği Meildi. Onur Cumur’un Meiline Müdahale Etmeden Siz Değerli Okuyucularımızla Paylaşıyoruz.

İnşallah Onur Cumur Kardeşimizin Sezlenişine Sitemde Bulunduğu Yetkililer Dikkate Alır Ve Gerekeni Yaparlar.

ONUR CUMUR’un Meili.

İyi Aksamlar İyi Çalışmalar Yayınlarınızı Haberlerinizi Yakından Takıp Eden Biri Olarak Bir Haber Yayınlamanızı Rica Ediyorum.

Allah Rızası İçin Bu Millete Çektirilen Eziyetin Son Bulunması İçin Bir Tekstil Fabrikası Açıldı Bütün Evlerdeki Bayanları Orada Çalıştırıyorlar. İyi Güzel Kötü Bir şey Değil Ama Herkesin Çocuğu Evi Parkı Var. Geçim Sıkıntısı Var İnsanları Her Gün 22/23/ E Kadar Çalıştırıyorlar Bunların Haklarını Savunacak Bir Kanun Kurum Yok mu Bu Ülkede Tamam Çalıştırsın Da Her gün Olmaz Millete Bu kadar Eziyet Etmenin Bir Anlamı Yok.

Hiç Bir Erkek Katlanmaz Bu Bayan Arkadaşlarımızı Kardeşlerimizin Sesini De Duyurun Lütfen Gerekli Yerlere Çalışmanın Bir Sınırı Mesainin De Bir Süresi Var Cay Parasına Saatlik Çalışma Olmaz.

Umuyorum Bu Siyasete Verdiğiniz Ayırdığınız Sayfaların Yarısını Ayırın Bir Mazlumun Sesi Olun Tekrar İyi Aksamlar İyi Çalışmalar Orası Akçaabatlının Değil Ama Sömürülen Akçaabat Halkı. Teşekkürler.

Editör: TE Bilisim