Günde Bir Avuç Yerseniz Kalp Krizini Önlüyor!

Günde 1 Avuç Fındık Yerseniz Ne Olur?

Yapılan Araştırmalar Sonucunda Günde Bir Avuç Brezilya Fındığı, Kaju Ve Antep Fıstığının Sağlığımıza Olan Etkileri Araştırıldı. İşte Günde Bir Avuç Brezilya Fındığı, Kaju Ve Antep Fıstığının Sağlığımıza Olan İnanılmaz Etkileri…

Fındıklar, Doymamış Yağ Asitleri, Fitokimyasallar, Lif, E Vitamini Ve Folat Gibi Vitaminlerin Yanı Sıra Kalsiyum, Potasyum Ve Magnezyum Gibi Mineralleri İçeren Besinler İle Doludur.

Fındıklar Üzerinde Yapılan Araştırmalarda, Kavrulmuş Fındıkların Kalp Ağrısına Yol Açarken, Yaş Fındıkların  Sağlık Açısından En İyi Sonuçların Elde Edilmesini Sağladığını Belirttiler.

Araştırmacılar Fındıkların Kan Şekeri Kontrolünü, Kan Basıncını, Yağların Metabolizmasını, İltihabını Ve Kan Damarı Duvarı Fonksiyonunu Artırdığını Söylüyor.

Badem, Ceviz, Antep Fıstığı Ve Yaş Fındık  Yeme Alışkanlığının Koroner Olaylar, Kalp Ölümü Ve Toplam Ölüm Üzerinde Derin Bir Etkisi Olabileceği Söyleniyor.

Bazı Yaşam Tarzı Değişiklikleri, Düzenli Egzersizler Ve İhtiyatlı Bir Diyet, Kardiyovasküler Hastalık Riski Üzerinde Olumlu Etkilere Sebep Olabilir.

a-015.gif

Editör: TE Bilisim