AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını ara vermeden sürdürüyor. Günnar, bir günde 6 farklı programa katılarak adeta rekor kırıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında, Akçaabat İlçesinin Akpınar Mahallesinde, İstanbul’da okuyan Trabzonsporlu üniversiteli öğrenciler tarafından mahalle okuluna yapılan kütüphanenin açılışına katıldı. Günnar, açılışın ardından, Süleyman Özışık ve Sevda Türksoy’un sunumuyla gerçekleştirilen ‘Millete Operasyon’ konferansına katıldı.

Programını ara vermeden sürdüren Günnar, konferansın ardından Kalkınma Mahallesinde üniversite öğrencilerine ev ziyaretinde bulunduktan sonra, il gençlik kolları başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Günnar, akşam programları kapsamında ise Akçaabat İlçesinin Helvacı ve Cevizli mahallelerine misafir olarak mahalle halkıyla sohbet etti.

Günnar, ziyaretlerinde 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Sadece Türkiye değil tüm dünya mazlumları da bu seçimi bekliyor. Bizim, geleceğimiz için bu seçimde canla başla mücadele etmemiz gerekiyor. Kapı kapı dolaşarak, durmadan çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Günnar, milletimizle geçmiş dönemlerde adeta dalga geçildiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Geçmiş dönemlerde çok çileler çektik. Ülkemizi, geçmiş dönemlerde yönettiğini zannettiğimiz insanlar bizleri, ‘bidon kafalılar, göbeğini kaşıyan adamlar’ diyerek aşağıladılar. Halkımızı kullandılar. Ama halkımız, ‘Sabrın sonu selamettir’ sözünü esas alarak sabretti ve sabrının sonunda selamete erişti. Halkımız, ülkemizi artık kefeni sırtında hiç bir şeyden korkmayan milletimiz gibi düşünen ve milletimizin istekleri doğrultusunda davranan cesur yüreklilerle yola devam edeceğiz dedi. Halkın içinden gelen kurucu genel başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tek başına iktidar yaptı. Recep Tayyip Erdoğan’da milletinin emanetine sahip çıktı ve 13 senede ülkede çok büyük atılımlar yaparak baştan aşağı yeniledi. Ekip arkadaşları ile birlikte gece gündüz demeden mücadele etti ve ülkemiz bugünlere geldi. Geçmiş dönemlerde bizim halkımız hep 2. Sınıf vatandaş olarak görüldü. Recep Tayyip Erdoğan, bu tabuyu yıktı ve insanımızı 2. Sınıf vatandaş statüsünden çıkardı. AK Parti ile bu millet kabuğunu kırdı. Sosyal devlet anlayışının gerçek yüzünü yine AK Parti ile gördük. Bizler de yine şimdi ekip arkadaşlarımızla ve başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile beraber sizlerin hizmetkârı olmaya yine sizden aldığımız desteklerle devam edeceğiz.”

Günnar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Pazartesi gün Trabzon’a geleceğini de ifade ederek, tüm Trabzonlu vatandaşları Pazartesi gün saat 16.00’da Meydan Parkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya davet etti.

 FOTO GALERİ

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Editör: TE Bilisim