Forvet Günü! Bugün Açıklanacak

Forvet Transfer İçin Çalışmalarını Sürdüren Trabzonspor, Mutlu Sona Çok Yakın! Listesinde Adebayor, Bony, Keseru, Peralta, Hernandez Ve Terodde Gibi İsimleri Bulunduran Bordo-Mavililer'in Yeni Golcüsünü Bugün Açıklaması Bekleniyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Avusturya Kampında "Forvet Takviyemizi Çarşamba Veya Perşembe Günü Açıklayacağız" Demişti. O Gün Geldi Çattı..

Bordo-Mavililerin Bugün Yeni Golcüyü Duyurması Bekleniyor. Liste Çok Kalabalık Ama En Önemli Aday Kalitesi Ve Tecrübesi Nedeniyle Adebayor..

Bordo-Mavililer Önce, Başakşehir'den Ayrılan 35 Yaşındaki Usta Forvetin Menajeri İle Masaya Oturdu, Kulübün Ödeyebileceği Rakamı Bildirdi Ve Pazarlıklar Başladı..

Tecrübeli Santrfor, Karadeniz Ekibine Sıcak Bakıyor Ama Bazı Şartları Var. Dünyaca Ünlü Forvetin Bu Olumlu Tavrı Üzerine Temaslar Uzun Süredir Devam Ediyor..

Avusturya Kampından İstanbul'a Gelecek Ağaoğlu, Togolu Forvet İle Yüz Yüze Görüşecek. Yapılacak Bu Toplantının Sonrasında Da Büyük Bir Aksilik Yaşanmazsa, Emmanuel Adebayor Transferi Resmi Olarak Açıklanacak..

Ancak Kulübe Yakın Kaynaklar, "Adebayor Yüzde 90 Trabzonspor'da" Diyerek Bu Transferin Bittiğini Dile Getirdi..

Başakşehir İle 76 Maça Çıkan Adebayor, 28 Gol Atarken, 8 De Asist Yapmıştı. Bu İşte Pürüz Çıkması Halinde Daha Önce Anlaşılan Bir İsim Açıklanacak. Çünkü Bu Harekat 4 Koldan Birden Yapıldı. İşte Listede Yer Alan Forvetler:.

ABEL HERNANDEZ

CSKA Moskova İle Sözleşmesi Sona Eren Ve Şu Anda Boşta Olan Uruguaylı Forvetin Menajeri İle Temasa Geçen Bordo-Mavililer Transfer Pazarlığını Sürdürüyor. 1.85 Boyundaki Futbolcunun Yıllık 1 Milyon Euro İstediği Ayrıca 2 Milyon Euro Da İmza Parası Talep Ettiği Öğrenilirken, Trabzonspor, "İmza Parası Almazsan Yıllık 1 Milyon Euro'yu Öderiz" Cevabını Verdi. 28 Yaşındaki Futbolcunun İse İmza Parasında Israr Ettiği, Pazarlığın Sürdüğü Belirtildi..

ANDREI KESERU

Bulgar Ekibi Ludogorest İle 1 Yıl Sözleşmesi Olan Ve 500 Bin Euro Fesih Bedeli Bulunan Rumen Golcünün Bonservisini Kendisinin Alması Bekleniyor. Golcü Oyuncu İse Bordo-Mavili Ekipten Yıllık 1.2 Milyon Euro Talep Etti. Claudiu Keseru Bu Sezon 49 Maçta 24 Gol Kaydederken 6 Kez De Asist Yapma Başarısı Gösterdi..

WILFRIED BONY

Bonservisi Elinde Olan 30 Yaşındaki Fildişili Futbolcu Birkaç Sene Öncesine Kadar Manchester City Forması Giyerken, Son Dönemlerde İse Ciddi Bir Performans Düşüklüğü Yaşıyor. Geçen Sezonun İkinci Yarısını Katar Ekibi Al Arabi'de Geçiren Wilfried Bony, Çıktığı 7 Maçta 5 Gol Atmıştı..

PERALTA VE TERODDE

Fırtına'da Carlos Peralta Ve Simon Terodde Gündemde. Kolombiya'da La Equidad'da Oynayan 29 Yaşındaki Peralta'nın Bordo-Mavililere Önerildiği Bildirildi. Attığı 29 Golle Köln'ün Almanya Bundesliga 1'e Çıkmasında Pay Sahibi Olan 31 Yaşındaki Terodde'yi De Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın İstediği Vurgulandı..

ayder-turizm-logo-koksal-071-294.png

Editör: TE Bilisim