Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor

Süper Lig 3. Hafta Maçında Fenerbahçe Sahasında Konuk Ettiği Trabzonspor'la 1-1 Berabere Kaldı..

Süper Lig'in 3. Haftasında Ülker Stadyumu'nda Bu Akşam Fenerbahçe, Trabzonspor'u Ağırladı. Haftanın En Önemli Maçında İki Taraf Da Galibiyet İçin Sahadaydı. Kıran Kırana Geçen Mücadele 1-1'lik Eşitlikle Sonuçlandı.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda Oynanan Mücadelede Maçı İzlemeye Gelen Toplam Seyirci Sayısı 43478 Olarak Açıklandı. Heyecan Katsayısı Oldukça Yüksek Mücadelenin İlk Dakikalarında Baskılı Başlayan Taraf Fenerbahçe, Gary Rodrigues İle 17. Dakikada Öne Geçti. Fenerbahçe'nin Alman Oyuncusu Max Kruse'nin Pasında Topla Buluşan Rodrigues Şık Bir Vuruşla Topu Ağlarla Buluşturdu Ve Takımını Öne Geçiren Golü Kaydetti.

Gol Sonrası Baskısını Artıran Trabzonspor'da Golden Yalnızca 10 Dakika Sonra Caleb Ekuban Sahneye Çıktı. Avdijaj'ın Pasında Topu Filelerle Buluşturan Ganalı Forvet Ekuban, Harika Performansını Golle Süsleyerek Karşılaşmaya Denge Getirdi Ve İlk Yarı Bu Skorla Sona Ermiş Oldu.

İkinci Yarıda Da İki Ekibin Karşılıklı Atakları Sürdü Ancak Gol Sesi Çıkmadı. 90 Dakikanın Tamamlanmasının Ardından 6 Dakikalık Uzatma Eklenen Karşılaşma 1-1'lik Eşitlikle Sona Erdi. Bu Skorla Fenerbahçe 8, Trabzonspor İse 6 Puana Yükseldi.

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-023.png

Editör: TE Bilisim