Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Resim öğretmenleri Ekrem KUTLU, Cansu BEŞGEN, Ali Haydar ÖZKAN, Temel ALTUNTAŞ’ın öncülüğünde Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’nin dışına Duvar Resmi çalışması yapıldı.

_DSC0526Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi, Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu, Akçaköy Ortaokulu, Hakkı Altıntaş Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Salacık Ortaokulu, Söğütlü Ortaokulu, Fevzi Paşa Ortaokulu ve Yaylacık Ortaokulu Resim Öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla bu etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe okullardan 70 öğrenci ve 15 öğretmen katıldı. Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf ULUSOY, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih KÖSE ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu etkinliğe katılarak duvar resmini de boyadılar.

Başkan Türkmen:’’ şehrimizin kültürel ve sanatsal hayatına katkı sağlamak,  resim sanatına ilgisi olan öğrencilerimizin kendilerini ifade etmesine fırsat tanımak, özgüvenlerini geliştirmek, diğer öğrencileri de bu sanata özendirmek ve grup çalışması yaptırılarak birlikte iş yapmanın önemini öğretmek maksadıyla bu ekinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

_DSC0528

2014-06-06-2263

_DSC0517

Editör: TE Bilisim