Esenler Belediye Başkanı Özür Dilemeli Ve Derhal İstifa Etmelidir!

AKP Esenler Belediye başkanı ve İBB Grup Başkanvekili Tevfik GÖKSU Ekrem İMAMOĞLU'nu kastederek Trabzonlu olduğunu belirtmiş, Pontus benzetmesi yapmış ve yunan gazetelerinin manşet attığını söylemiştir.

17 yıllık iktidarlarında sürekli nefret içerikli ve toplumu ayrıştıracak söylemlerde bulunan AKP bürokratları gibi bu şahıs da halkı kin ve düşmanlığa sevk etmektedir. Ağzından çıkan cümleleri tartmadan söyleyen bu şaksı esefle kınıyoruz.

Unutulmasın ki dini, dili, ırkı ne olursa olsun Ne Mutlu Türküm diyebilen herkes bu ülkenin vatandaşıdır. Ayrıca belirtmek gerekirse "Yunanlı" olarak tasvir ettiği Trabzon'dan AKP'ye %64,61 oy çıkmıştır. Kendi partisine bile çoğunluk oyu çıkan bir memleketteki insanları bu şekilde aşağılamaya çalışmak akıl kârı değildir.

Trabzonlu denildiği zaman akıllı olacaksın. Bizlerin vatan sevgisini sorgulamak senin haddine değildir! Gayri ahlaki bu söyleme ses çıkarmayan AKP yöneticileri de bu söyleme ortaktır demektir.

Esenler belediye başkanı olan Tevfik GÖKSU'yu istifaya davet ediyoruz. Eğer bu onurlu duruşu gösteremeyecekse memleketi Trabzon olan Süleyman SOYLU'yu göreve davet ediyoruz!

YÖNETİM KURULU ADINA TAMER ÖZLÜ (ŞUBE BAŞKANI)

tamer-ozlu-001.jpega-500.gif

               

Editör: TE Bilisim