Avni Aker’deki Son Lig Maçı Öncesi Nefesler Tutuldu... Teknik Direktör Ersun Yanal Hem Kadroyu Hem De Taktiği Belirledi, Oyuncularına Rakip Fenerbahçe’nin Şifrelerini Verdi. İşte Trabzonspor’daki Son Durum....

Hemen Her Antrenmanın Ardından Oyuncularıyla Konuşan Teknik Direktör Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Tek Bir Konuya Dikkat Çekiyor: Disiplin. Skor Ne Olursa Olsun Aynı Konsantrasyonla Maça Devam Etmeleri Gerektiğini Söyleyen Başarılı Hoca, "Tribünler Aceleci Olabilir Gol İçin. Ama Biz Atmosferden Etkilenmeden, Disiplinli Şekilde Oynamalıyız. Galatasaray Maçını Böyle Kazandık. Beşiktaş Ve Başakşehir Maçlarında Da Skoru Bulsak Kazanırdık. Oyun Anlamında İyiydik. Sizden Bu Karşılaşmalardaki Disiplini Bekliyorum" İfadelerini Kullandı.

Güçlü Orta Saha

Fenerbahçe'nin Orta Sahada Mehmet Topal Ve Josef İkilisini Oynatacağı Düşünülürken, Trabzonspor Merkezi Yine Üçlü Şeklinde Kuracak. Okay Ve Onazi'nin Önünde Mehmet Ekici Görev Yapacak. Ekici'den Sık Sık Top Almasını İsteyen Ersun Yanal, Güçlü Bir Orta Alan Kurgusuyla Rakibi Bunaltmayı Planlıyor. İleride N'Doye Gol Arayacak, Kanatlarda Yusuf Ve Castillo Olacak. Bero Cezalı. Savunma Dörtlüsü De Büyük Ölçüde Netleşti. Zeki Yavru-Durica-Uğur-Mustafa Akbaş Şeklinde Defansın Oluşması Bekleniyor.

Lens Ve Volkan'a Dikkat

Teknik Direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin Etkili Kanat Oyuncuları Lens Ve Volkan Şen'e Özel Önlem Alıyor. İki Futbolcunun Hızlı Ataklarla Savunmaları Yorduğunu Tespit Eden Yanal, Sadece Zeki İle Mustafa Akbaş'a Değil, Önlerinde Oynayacak Castillo İle Yusuf Erdoğan'a Da Görev Verdi. Yusuf Ve Castillo Sık Sık Savunmaya Gelecek Ve Fenerbahçe'nin Kanat Oyuncularını Karşılaşayacak. Aynı Zamanda Uğur Demirok Da Moussa Sow'a Yakın Oynayacak, Rakibine Göz Açtırmayacak.

'Gereksiz İtiraz Yok!'

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında Hakem Ali Palabıyık Düdük Çalacak. Son Yıllarda Ezeli Rakiple Oynanan Maçlarda Hakem Hep Çok Konuşulmuştu. Bordo-Mavili Takımın Teknik Heyeti Artık Bunun Önüne Geçmek İstiyor. Ersun Yanal'ın Yardımcıları Maçın Stres Düzeyinin Yüksek Olacağını Oyunculara Sık Sık Hatırlatırken, "Gereksiz İtirazlar, Stadı Gerecek İşler Olmasın. Bu Bizim Aleyhimize Olur. Sakin Kalın Ve Sadece Oyuna Odaklanın" Telkininde Bulunuldu..

123456---kopya-293.pngyesyeni-logo-final-803.png

Editör: TE Bilisim