Akçaabat Belediyesi tarafından 6.sı düzenlenen " Erol Günaydın Tiyatro Günleri " Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen " Açtırma Kutuyu " adlı oyunla sona erdi.

Akçaabat Belediyesi'nin 6 yıldır aralıksız sürdürdüğü ve bu yıl 9 gün boyunca devam eden Tiyatro Günlerine her yaştan izleyici tarafından yoğun katılım olurken, sahnelenen tüm oyunlar büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından Oyun Yönetmeni Ahmet Akyol'a plaket takdim edilirken Başkan Türkmen yaptığı konuşmada " 9 gün boyunca sahne alan tüm tiyatro gruplarımızın yönetmenleri, yazarları, oyuncuları olmak üzere emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi.

Konuşmanın ardından Akçaabatlılar Vakfı tarafından da Kültür ve Sanata katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu'na ayrı ayrı plaket takdimi yapıldı.

ktu-yiyatro-kulubu-(4).jpgktu-yiyatro-kulubu-(9).jpgktu-yiyatro-kulubu-(27).jpgktu-yiyatro-kulubu-(49).jpgktu-yiyatro-kulubu-(85).jpgktu-yiyatro-kulubu-(103).jpg

  

Editör: TE Bilisim