Erdoğan Yarın Katar’a Gidecek

Türkiye İle Katar Arasındaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beşinci Toplantısı'nın İcrası Kapsamındaki Resmi Ziyaretle Türkiye-Katar İlişkilerinin Tüm Boyutlarıyla Gözden Geçirilmesi Planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İle Katar Arasındaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beşinci Toplantısı’nın İcrası Kapsamında Yarın Katar’a Resmi Ziyaret Gerçekleştirecek.

İletişim Başkanlığından Yapılan Açıklamaya Göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani’nin Davetine İcabet Edecek.

Erdoğan İle Katar Emiri’nin Başkanlıklarında Düzenlenecek Komite Toplantısına, İlgili Bakan Ve Yetkililer De İştirak Edecek.

Temaslarda, Türkiye-Katar İlişkileri Tüm Boyutlarıyla Gözden Geçirilecek, İki Ülke Arasındaki İş Birliğinin Tüm Alanlarda Daha Da Derinleştirilmesi İmkanları Ele Alınacak; Keza, Bölgesel Ve Uluslararası Meseleler Hakkında Fikir Teatisinde Bulunulacak.

Komite Toplantısı Vesilesiyle Türkiye Ve Katar Arasındaki İş Birliğini Güçlendirmeye Yönelik Çeşitli Anlaşma Ve Mutabakat Metinlerinin İmzası Planlanırken Erdoğan’ın Türk-Katar Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığını Ziyaret Etmesi De Öngörülüyor.

630-(a).jpg630-(b).jpg

Editör: TE Bilisim