TOKİ Başkanı Ve Çevre Şehircilik Bakanı Olarak Ekibiyle 550 Bin Konuta İmza Atarak Kimseyi Açıkta Bırakmayan, Gecekondulaşmayı Bitirme Noktasına Getiren Erdoğan Bayraktar’a 17-25 Aralık Tarihinde Kurulun Kumpas Tutmadı. ABD’ye Taşınan Zarrab Davasında Da Bugüne Kadar Adı Sanı Geçmedi.

17-25 Aralık 2013 Tarihindeki Yargı Kumpasında, Aradan Geçen Zaman Ve Yaşanan Süreçte Trabzon’un Evladı, Tayyip Erdoğan’la Birlikte Türkiye’nin Mimarlarından Erdoğan Bayraktar'ı Vicdanlarda Da Aklamış Oldu.

Türkiye Cumhuriyetini Ortadan Kaldırmaya Yönelik 17/25 Aralık FETÖ Yargı Darbesi Girişimi Sonrası Aralarında Erdoğan Bayraktar’ın Da Bulunduğu 4 Bakan İstifa Ettirilmişti. İşadamı Reza Zarrab'a Kadar Uzanan Bu Olay ABD'de FETÖ Yönlendirmeleriyle Zarrab'ın Tutuklanmasına Kadar Gitti.

4 Yıl Sonra ABD’de Yeniden Alevlenen Davada Gerçeklerin Daha Anlaşılır Olduğu Da Görüldü. O Da Bakan Bayraktar'ın İstifasında Kamuoyunu Rahatlatmaya Yönelik Kararın Yanlış, Tayyip Erdoğan’ın Sağ Koluna Yönelik Operasyonda Hedefin Türkiye Olduğu Ortaya Çıktı. Zira Davanın Türkiye Ve ABD Sürecinde Erdoğan Bayraktar’la İlgili Hiçbir Suçlama Yaşanmadı.

Zerrab Davasında Sona Yaklaşılması, Bir Bakana Yönelik Tutuklanma Kararına Rağmen Bayraktar’la İlgili En Küçük Şüphe Dahi Ortaya Konmaması Yargı Ve Vicdanlarda Suçsuz Olduğunu Bir Defa Daha Ortaya Koydu. 17-25 Aralıktan Günümüze Gelinen Süreçte Bayraktar'ın Kamuoyunda Saygı Bulan Hizmet Aşığı Kişiliğinin Türkiye’nin Gelecek Büyük Projelerinde Yer Alması Bekleniyor.

Trabzonlu Vatandaşlar, ‘Erdoğan Bayraktar Bey Hem Ülkemize Hem De Şehrimize İnanılmaz Hizmetler Yaptı. Zaten 17-25 Aralık’ta Tayyip Beyin Çalışkan Bakanına Kumpas Kurarak Zararı Ülkeye Ve Hükümete Verdiler. Bir An Önce Bayraktar’ın Bilgisi, Bayraktar’ın Enerjisinden Ama Siyaset Ama Teknokrat Olarak Yararlanılmalı’ Dediler

123456---kopya-20171121164304.png

Editör: TE Bilisim