‘Sahip Çıkın’

Çevre Ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, ‘Trabzon Şehrinin Bakanına Sahip Çıkması Gerekmektedir. Trabzon’un Güçlü Bir Bakanlığa Sahip İsmi Olan, Milletvekili Süleyman Soylu’yu Yalnız Bırakmaması Lazım.’ Haftalardır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İle İlgili Başlatılan Linç Kampanyası Dünkü Bütçe Komisyonu Görüşmelerine De Yansıdı.

Muhalif Siyasiler Geçmişe Dalarak, Bulduğu Küflenmiş Söylemleri Gündeme Getirip Trabzon’un Bakanı Süleyman Soylu’yu Yerden Yere Vurdu. Muhalefetin Her Zaman Bu Kirli Siyasi Oyunlarla Gündemde Kalmaya Çalıştığını, Ak Parti’yi Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yıpratsam Da Nasıl Yıpratsam Diye Plan Yaptığını Ve Son Dönemde De Bunu Süleyman Soylu Üzerinden Yürüttüğünü Belirten Çevre Ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, ‘Belli Ki Burada Muhalefet Kendine Bir Kurban Arıyor.

Ama Bu Kurbanın Süleyman Soylu Değil Kendileri Olması Lazım. Kiminle Nasıl İşbirliği Yaptıklarını Hem Genel Seçimlerde, Hem Yerel Seçimlerde Hem De Referandumda Herkes Görmüştür. Bu Nedenle Muhalefetin Bu Tahriklerine Kulak Asılmaması Ve Özellikle Trabzon Şehrinin Bakanına Sahip Çıkması Gerekmektedir. Trabzon’un Güçlü Bir Bakanlığa Sahip İsmi Olan, Milletvekili Süleyman Soylu’yu Yalnız Bırakmaması Lazım.

Eğer Şehir Kendi Değerlerine Bugün Sahip Çıkmaz İse, Yarın, Maalesef Bugünden Daha Fazla Bir Kayıp Yaşar. Bakanlık Makamları Önemlidir, Şehirler İçin Güçtür. İşte Bu Nedenle Trabzon’un Bakanına Sahip Çıkması Gerekir. Eğer Bugün Ona Yapılan Linç Kampanyasına Sessiz Kalınırsa, Yarın Partimiz, Ülkemiz, Şehrimiz Adına Yapacakları Hain Planlarda, Hainler Cesaretle Hareket Ederler’ İfadelerini Kullandı.  

Taka

123456---kopya-20171217212003.png

 

 

Editör: TE Bilisim