Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek? Bayram İkramiyeleri Ödeniyor...

Emeklilerin Büyük Bir Merakla Araştırdığı Bayram İkramiyeleri Ödenmeye Başladı. SSK, Bağ-Kur'un Ardından Bugün De Emekli Sandığı İçin Ödemeler Başladı. Bayram İkramiyeleri Sonrası Emeklilerin Gözü Kulağı Emekli Maaşlarına Çevrildi. Peki Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek? İşte Emekli Maaşları İle İlgili Tüm Detaylar...

Milyonlarca Emekliyi Yakından İlgilendiren Emekli İkramiyeleri Ödenmeye Başladı. Dün SSK Ve Bağ-Kur Emeklilerinin Bayram İkramiyeleri Ödenirken Bugünde Emekli Sandığı İçin Bayram İkramiyeleri Ödenmeye Başlandı. Peki Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek?

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Maaş Müjdesi

SGK’dan Yapılan Açıklamada İse Emekli Ve Hak Sahiplerinin Kurban Bayramı Tatiline Rastlayan Günlerdeki Gelir Ve Aylık Ödemelerinin Öne Alındığı Belirtildi. Açıklamada, “Emekli Ve Hak Sahiplerinin Gelir Ve Aylıkları, 18 Ağustos’tan İtibaren Bankamatiklerden, 20 Ağustos’ta Bankalardan Ödenecek” Denildi.

BAYRAM İKRAMİYELERİNİN ÖDENECEĞİ TARİH BELLİ OLDU!

İkramiyeler, SSK Ve Bağ-Kur Emeklilerine Bugün, Emekli Sandığı Emeklilerine İse Yarın Ödenecek. Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemesi Dosya Başına 1000 TL Olarak Yapılıyor.

Birden Fazla Dosyadan Aylık Alan Emeklilere Hisse Oranı Yüksek Olan Dosyadan Tek Bir İkramiye Ödeniyor. Vefat Eden Sigortalılardan Dolayı Gelir Ve/Veya Aylık Almakta Olan Hak Sahiplerine Hisseleri Oranında, İş Kazası Ve Meslek Hastalığı Sigortasından Sürekli İş Göremezlik Geliri Almakta Olanlara İse Gelir Bağlanmasına Esas Olan Sürekli İş Göremezlik Derecesi Oranında, İkramiye Ödeniyor. Bu Kapsamda 11.7 Milyon Kişiye 10.4 Milyar TL Ödenecek.

670-859.gif123456---kopya-20180817210623.png

Editör: TE Bilisim