Salih’in eyyamcı hakem Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile haksızlığa baş kaldıran Trabzonspor, Osmanlı maçında çok ses getirecek eylemlerde bulunacak

Trabzonspor’da BÜYÜK PROTESTO için hazırlıklar sürüyor... Galatasaray derbisinde hakem Deniz Ateş Bitnel’in eyyamcılığı Bordo-Mavili camia için bardağı taşıran son damla olurken Osmanlıspor maçında hem TFF hem MHK hem de adaletsiz düzen protesto edilecek. Derbide Salih’in hakem Bitnel’e kırmızı kart göstermesi Dünya’da bile yankı uyandırırken, Osmanlı maçında yapılacak protestoların da büyük ses getirmesi bekleniyor.

BÜYÜK PROTESTO için hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer, öncelikli olarak taraftarların Avni Aker’i doldurmasına büyük önem veriyor. Avni Aker’de oluşturulacak muhteşem ortam sonrasında tüm taraftarlara siyah tişört ve kırmızı kart dağıtmayı planlayan Bordo-Mavili kurmaylar, maçın başlama düdüğü ile birlikte sahada ki eylemini de gerçekleştirecek. Maçın başlama düdüğünün ardından sahada 61 saniye olduğu yerde bekleyecek olan Bordo-Mavili oyuncular bu protestonun ardından maça başlayacak. Tribünler ise 61 saniye boyunca bu protestoyu alkışlayacak.

Tribünleri dolduran Bordo-Mavili taraftarlar ise 61. dakikada adaletsizliğe kırmızı kartlarını çıkartacak. Ayrıca dev 2 pankart hazırlığında olan bordo-mavili kurmaylar, pankartların birinde Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu futbolcunun eski maçlarda sahayı kol kola terk ettiği fotoğrafı koyup altına da ‘Biz futbolu böyle öğrendik, böyle sevdik’ yazdıracağı öğrenildi. Diğer pankartta ise  Salih Dursun’un, hakem Bitnel’e kırmızı kart çıkartırken ki fotoğrafının olacağı ve bu pankartta da ‘Futbolun bu hale gelmesinin sebebi sizsiniz’ yazısının yazılacağı belirtildi.(Günebakış)

Editör: TE Bilisim