Doğder Yönetimi, Türk Bayrağının İndirilmesine Karşı Çok Sert Bir Kınama Mesajı Yayınladı.

tepki_mesali-1-1Doğder Yönetimi Tarafından Lice İlçesinde Önceki Gün Meydana Gelen İzinsiz Gösterilerde Hayatını Kaybeden Ramazan Baran'ın Cenazesinin Mezarlığa Götürülüşü Sırasında Yüzü Kapalı Bir Göstericinin 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında Bulunan Direkteki Türk Bayrağını İndirmesiyle İlgili Çok Sert Bir Kınama Mesajı Yayınladı.

Yapılan Açıklamada; Vatanımızın Bağımsızlığı Ve Milletimizin Birliğinin Sembolü, Rengini Ecdadımızın Kanından Alan Türk Bayrağı'nın Ebediyete Kadar Dalgalanacağı Gönderden, İndirme Cürretinde Bulunan Hain, Satılmış, Ermeni Uşağı Hak Ettiği Cezayı Bayrağımızı İndirme Cürretinde Bulunduğu Sırada Almadığından Dolayı Doğanköy Halkı Olarak Son Derece Üzgün Ve Şaşkınlık İçerisindeyiz. Böyle Alçaklık, Böyle Bir Şerefsizlik Olur Mu? Yok Efendim Şerefsizin Yaşı 15’miş. Şerefsizliğin Yaşı Mı Olurmuş. Bayrak Direğine Tırmanacak Kadar Cürretkâr Bir Alçağın Alnından Vurularak Leşinin Yere Serilmesi Haktır Ve De Helaldir. Hatta Beş Vakit Namaz Gibi Şarttır.

Bayrağımızın Rengini Aldığı Kanımızın İçerisinde Daha 15 Yaşına Gelmeden Kurtuluş Savaşında Şehit Düşen Adları Unutulmuş Nice Gençlerimizin Kanları Vardır. Yattıkları Yerde Şimdi Kahroluyorlar, Ruhları Sızlıyor. Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet Ülküsü İçerisinde Milletçe Kenetlenmeliyiz. Bu Ülkü Etrafında Hangi Siyasi Görüşten Olursak Olalım Birleşmek Mecburiyetindeyiz.

Ay Yıldızlı Al Bayrağımız Yüce Türk Ulusu'nun En Kıymetli Değerlerindendir. Bayrağımız Bizim Bağımsızlığımızın En Önemli Simgesidir. Biz Doğder Olarak Yapmış Olduğumuz Her Etkinliğimizi Şanlı Ve Şerefli Bayrağımızın Altında Yapıyoruz. Bayrağımız Varlığı Hatta Gölgesi Bile Bize Her Zaman Cesaret Ve Azim Vermiştir. Bayrağımız Bizim Namusumuz, Şerefimiz, Onurumuz Kısacası Her Şeyimizdir. Her Şeyimiz Olan Kutsalımıza Dilini Uzatanın Dilini, Elini Uzatanın Elini, Kafasını Sallayanın Kafasını Kesmesini De Biliriz. Hiç Kimse Kutsallarımıza Saldırarak Bizim Sabrımızı Denemeye Kalkmasın. Sonu Felaket Olur. Doğder Olarak Yetkililerden İvedi Bir Şekilde Yaşı Kaç Olursa Olsun O Şerefsizin Yakalanarak Hak Ettiği Cezaya Çarpıtılmasını Bekliyoruz.

Doğder Yönetim Kurulu

Foto / Haber: Muzura.Net

Editör: TE Bilisim