Daha Akçaabat'ı Bilmiyor!

Pop Müzik Sanatçısı Derya Uluğ'un Röportajı Şaşkınlıkla Karşılandı.

Pop Müziğin Temsilcilerinden Derya Uluğ Trabzon Olayı İle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

3 Temmuz'da Kışkırtıcı Twitler Attığı Gerekçesiyle Trabzon Akçaabat Konseri İptal Edilen Derya Uluğ Yine Konuyla İlgili Açıklama Yaptı.

HEM KUPAYI ALDIK DİYOR HEM HAKSISZ DİYOR

Fenerbahçe'nin 2011'de Şampiyon Olduğunu Belirten Ve Ardından Komik Bir Dille Haksızlığa Uğradığını İfade Eden Derya Uluğ Röportajda İkinci Bombasını İse Akçaabat’ı Karıştırarak Yaptı.

DAHA AKÇAABAT'I BİLMİYOR

Konser Vereceği Akçaabat Yerine Düzce'nin İlçesi Akçakoca'yı Kullanan Derya Uluğ'un Hürriyet'ten Hakan Gence Verdiği Röportaj Şu Şekilde;

SOKAKTA TOP SEKTİREREK BÜYÜDÜM

Fenerbahçe’yle İlgili “3 Temmuz Bir Kumpastır. Aynı Zamanda Diriliştir, Direniştir” Diye Bir Tweet Attınız. Trabzonsporluların Tepkisiyle Karşılaştınız. Trabzon’da Vereceğiniz Konser İptal Edildi. Nedir Yaşanan Olay?

 - Uzamasını İstemediğim Bir Konu. Ben Fanatik Bir Fenerbahçe Taraftarıyım. Ama Hiçbir Zaman Birilerini Hedef Gösteren Ya Da Başka Takımların Taraftarlarını Rahatsız Edecek Şeyler Yazan Biri Olmadım. Sadece Kendi Takımımı Destekleyen Hatta Bazen Eleştiren Şeyler Yazdım. O Tweet’te De Başkasına Bir Hakaret Yoktu. Trabzonspor’u Hedef Almak, Onlara İmada Bulunmak Aklımın Ucundan Geçmedi. Aslında Olay Çok Basit, Trabzonsporlular O Sene Şampiyon Olduklarını Savunuyor. Biz De Haksızlığa Uğradığımızı Düşünüyoruz. Herkes Kendi Özgür Düşüncesini Söyleyemeyecekse, Bu Ülkede Kimse Yaşamasın Ya Da Konuşmasın. Herhangi Bir Konuda Konuştuğunda, “Sen Şarkını Söyle” Diyorlar. Neden? Ben Bu Yaşıma Kadar Sadece Şarkı Söyleyerek Mi Geldim? Hiç Mi Eğitim Almadım? Genel Kültürüm Yok Mu?

SİZ NASIL DUYDUNUZ TWEET’E ALDIĞINIZ TEPKİLERİ?

- Trafikteydim, Erkek Arkadaşım Arayıp, “Twitter Gündeminde Bir Numaradasın” Dedi. Şarkı Patladı Diye Şaka Yapıyor Sandım. Trabzonsporluları Anlıyorum. Ama Benim O Tweet’i Attığım Gün, Trabzon’da Konser Vereceğim Akçakoca Belediye Başkanı Da Trabzonspor’u Savunan Bir Tweet Attı. Ben Onun Söylemine Saygı Duydum.

ÇOK ÜZÜLDÜNÜZ MÜ?

- Üzülmedim. Çünkü Yanlış Bir Şey Yapmadım. Benden Özür Dilemem Beklendi. Ben De, “Özür Dileyecek Bir Şey” Olmadığını Söyledim. Gerçekten Yok. Birine Hakaret Edip Gönlünü Kırmış Olsam, Dilerdim. Uzasın Da İstemiyorum. Çok Aşırı Hakaretler Ve Tehditler Hakkında Da Suç Duyurusunda Bulundum. ◊ Fenerbahçe Yönetiminden Sizi Aradılar Mı? - Başkanımız Ali Koç Aradı. Beni Bir Gün Arayacağı Aklımın Ucundan Geçmezdi, “Dik Duruşun İçin Teşekkür Ederim. Biz Senin Yanındayız” Dedi.

KOYU BİR FUTBOL TARAFTARI MISINIZ?

- Evet. Sokakta Top Sektirerek Büyüdüm. “Elinin Hamuruyla Futbola Karışma” Yazıyorlar. Futbol Konuşmak Ya Da Oynamak Benim İçin Anormal Bir Durum Değil. Ben Zaten Böyle Büyüdüm Ve Normalim.

atasehirde-konser-maratonu-derya-ulug-ile-devam-edecek_8fc4880.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-261.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim