Çiçeklidüz Köy Derneği Başkanı BEYTULLAH ERAYDIN Ve Köy Muhtarı ADNAN ERAYDIN Önderliğinde Verilen İftar Yemeğine 500 Kişi Katıldı.

İftar Yemeğine Katılanlar Arasında Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan, Cevat Birinci, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Ve Çok Sayıda Mahalle Muhtarı, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Bal Ve Çok Sayıda İlçe Protokolü Katıldı.

Katılımın Yüksek Olduğu, Hemen Hemen Köy Halkının Tamamının Katıldığı İftar Sofrası, Tam Bir Dayanışma Örneği Oldu. Yemek Dağıtım İşini Köy Gençlerinin Üstlendiği İftar Sofrası Bir Bayram Havasında Geçti.

Akçaabat Çiçeklidüz Köy Derneği Başkanı BEYTULLAH ERAYDIN “ Şehirde Bir Çok İftar Sofraları Açılıyor. Ama Köylerde Bu Sofraları Görmek Biraz Zor. Köye Yemeği Taşıma, Masa Ve Sandalye Bulma Zor İş. Tüm Bu Zorluklara Rağmen Biz Çiçeklidüz Köy Derneği Olarak Köyde İftar Sofrası Açalım Diye Karar Verdik. Köy Muhtarı Ve İhtiyar Heyetinin Katkıları, Gençlerin Çalışması, Güzel Bir Ortamın Oluşmasına Vesile Oldu.” Dedi.

Köy Muhtarı ADNAN ERAYDIN  “Köyümüze Gelen Başta Akçaabat Kaymakamı, Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine Ve İftar Yemeğimize Katılan Tüm Kardeşlerimizi Aramızda Görmekten Sevinç Duyduk, Bu Güzel İftar Sofrasında Bizi Bir Araya Getiren Köyümüz Dernek Başkanı BEYTULLAH ERAYDIN’a Ve Muhtarlığımıza Teşekkür Ederiz” Dedi.

Bu Arada Çiçeklidüz Köy Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Çiftçi, Serkan Birinci, Muhammed Bal, Sultan Öztürk, Orhan Tiryaki, Hasan Mumcu, Necati Eraydın Şafak Aydın, İftar Yemeği Sonrası Tüm Misafirlere Çay İkram Ederek İftar Yemeğini Çay Ve Sohbetle Sonlandırmış Oldular.

1-(26).jpg1-(1)-029.jpg1-(3)-021.jpg1-(8)-005.jpg1-(10)-002.jpg1-(11)-001.jpg1-(14).jpg1-(17).jpg1-(20).jpg1-(21).jpg1-(24).jpg1-(28)-001.jpg1-(22)-002.jpgyesyeni-logo-final-028.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim