CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Açıklamasında Bulundu.

CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan"18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıldönümünü Coşku İle Kutluyor, Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

Esin Küçükaslan, Bugün Türk Tarihinin En Parlak Zaferlerinden Birini Yaşadığımız Günün Yıldönümü.

Çanakkale Bir Destandır.

Bu Destanda Cephanesi Bitmiş Geri Çekilen Askerlerine, Düşmandan Kaçılmaz " Ben Size Taarruzu Emretmiyorum, Ölmeyi Emrediyorum." Diyen Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Var...

Millet Olma Bilincinin Tohumları Bu Savaşta Atılarak, Yenilmez Denilen Dünyanın En Büyük Emperyalist Donanmasının Yenildiği Yerdir. Kurtuluş Savaşı'nın Kazanılmasına Zemin Hazırlanmış Ve Ordumuzu Zafere Taşıyan Mustafa Kemal Gerçeği Ortaya Çıkmıştır.

Kutsal Vatan Toprakları İçin Canlarını Seve Seve Vererek; Bir Ulusun Kaderini Değiştiren, Çanakkale Zaferi Aynı Zamanda Ezilmiş, Mazlum, Mahzun Uluslara Da Rol Model Olmuştur.

Vatanımızı, İstiklalimizi, Sarsılmaz İmanları, Eşsiz Cesaretlerine Borçlu Olduğumuz, Aziz Şehitlerimizin Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Destan Yazmış Bu Destanda Kendi Şehitlerine Gösterdiği Özeni Ve İlgiyi, Ölen Yabancı Askerlere De Göstererek, İnsanlığın Yere Düşen Onurunu Da Ayağa Kaldırmıştır.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümünde Başta Büyük Önder Atatürk'ü, Çanakkale Şehitlerimizi Ve Bu Güne Kadar Vermiş Olduğumuz Tüm Aziz Şehitlerimizi Bir Kez Daha Saygı, Minnet Ve Şükranla Anıyor Aziz Hatıraları Önünde Saygıyla Eğiliyorum. Ruhlarınız Şad Olsun. Vatan Size Minnettar" İfadelerini Kullandı.

ESİN KÜÇÜKASLAN

CHP AKÇAABAT İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

670-269.gif123456---kopya-20180318074024.png

Editör: TE Bilisim