CHP’li Mustafa Bak: "Akıllanmak İçin Ölmek Mi Gerek?"

CHP’li Mustafa Bak, Dere Yataklarındaki Tehlikeye Başlıktaki Sözlerle Dikkat Çekti

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak Dere Yataklarında Devam Eden Projelere Tepki Gösterdi. Başkan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Açıklamasına Rağmen Akçaabat’ta Galanima Dere Yatağında Devam Eden Et Tesisi İnşaatın Ardından Yaklaşık 1.5 Kilometre İleride Sanayi Tesisi İnşaatı Yapılacak Olmasına Anlam Veremediklerini Belirtti.

FELAKETE DAVETİYE

 Başkan Bak, Sel Ve Heyelan Felaketlerinden Ders Alınmadığını Belirterek, “Tüm Uyarılara Rağmen Belediyeler Dere Yatağına Yapı Yapmaktan Vazgeçmiyor. Bu Anlayışın Önüne Geçmeliyiz. Yanı Başımızda Yaşanan Felaketten Ders Çıkartmıyoruz, Ders Alıp Akıllanmak İçin Akçaabat’ta Da Ölüm Mü Olması Gerekiyor? Bu Yapılarla Derelerin Yönleri Bile Değişti. Felakete Davetiye Çıkartılıyor” Dedi.

TEPKİLERE RAĞMEN

Bak: “50 Metrelik Dere Yatakları Yanlış Uygulamalar İle 5 Metreye Kadar Düşürülmüş Durumda. Bu Bölgede Bir Afet Olsa Sonucunu Düşünmek Bile İstemiyorum. Et Tesisi İnşaatı Tüm Tepkilerimize Rağmen Devam Ediyor. Aynı Bölgede Sanayi Sitesi İnşaatı Da Başlayacak. Belediye Bu Isrardan Vazgeçmeli, Doğa İle İnatlaşılmamalı.”

TEHDİT ALMAK İSTEMİYORUZ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da Yaşanan Selin Ardından Dere Yatakları İle İlgili Konuşarak, “Dere Yataklarını Islah Edeceğiz, Oralardan Da Tehdit Almak İstemiyoruz. Yıkımsa Yıkım, İnşa İse İnşa, İhya İse İhya, Yapacağız” Demişti. Yorum Ekle İsim GÖNDER ×Dikkat! Suç Teşkil Edecek, Yasadışı, Tehditkar, Rahatsız Edici, Hakaret Ve Küfür İçeren, Aşağılayıcı, Küçük Düşürücü, Kaba, Müstehcen, Ahlaka Aykırı, Kişilik Haklarına Zarar Verici Ya Da Benzeri Niteliklerde İçeriklerden Doğan Her Türlü Mali, Hukuki, Cezai, İdari Sorumluluk İçeriği Gönderen Üye/Üyelere Aittir.

b-784.jpg

Editör: TE Bilisim