CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Hacıoğlu Açıklamasında: “Türkiye Cumhuriyeti’nin, Köylüsüyle Kentlisiyle, Kadınıyla Erkeğiyle, Doğulusuyla, Batılısıyla, Türk Milletinin Birlik Ve Beraberlik İçinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde Yürüttüğü Bağımsızlık Mücadelesinin En Büyük Zaferi Olan Cumhuriyetimizin 95.Yılını Kutlayacağız” Dedi.

Musa Hacıoğlu: “Cumhuriyet, Bizi Millet Olarak Bir Arada Tutan, Toplumsal Bütünlüğümüzü, Dayanışmamızı Sağlayan, Eşitliğin Ve Özgürlüğün Güvencesi Milletimizin Tarih Sahnesinde Yeniden Dirilişinin Adıdır. Kuruluş İlkelerimiz, Yurtta Ve Dünyada Barış Ulusumuz İçin Yaşamsal Önem Arz Etmektedir. Bu İlkelerden Sapıldığında; Akıl, Bilim, Hukuk, Özgürlük Ve Birlikte Yaşama Kültüründen Ödün Verildiğinde; Geldiğimiz Noktayı Acıları Çok Yakın Zamanda İçimiz Acıyarak Gördük.

Bu Ülkede Yaşayan Herkes Bilmelidir Ki; Bağımsızlık, Ülkemizin Varlığı, Bütünlüğü, Geleceğimizin Teminatı, Üretimden Uluslararası İlişkilere, Anlaşmalara Ve Genç Nesillere Çağdaş Bilimsel Eğitimin Güvencelerini Cumhuriyet’le Kazandırdık.

Cumhuriyetle Milli Birlik, Barış İçinde Yaşadık Ve Hem Nimeti, Hem Külfeti Paylaştık. Cephelerde Sırt Sırta Verip Ülkemizin Bağımsızlığına Kavuşması İçin Dünyaya Örnek Olan Bir Mücadele İle Kurduğumuz Cumhuriyetimizin 95.Yılı Kutluyor, Türkiye Cumhuriyetimizin Kuruluşunda Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir Ve Değerli Silah Arkadaşlarını, Daha Sonra Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğü İçin Canlarını Defa Eden Şehitlerimizi Minnetle Anıyor, Gazilerimize De Sağlık Diliyorum” Dedi.

MUSA HACIOĞLU

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

1-(1)-069.gif1-(1)-070.png

Editör: TE Bilisim