Birlik ve bütünlüğü hedef alan ve amacı sadece şiddet ve terör faaliyetler olan hainler İlimizin Maçka ilçesinde şerefsiz kanı bozuklarca yapılan hain saldırı sonucunda çıkan çatışmada 3 Polisimiz şehit olurken 4 polisimizde yaralanmıştır.

CHP Akçaabat Gençlik Kolları olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı terör örgütü ile onları içte ve dışta destekleyen yandaşlarını şiddetle kınıyoruz.

Bu saldırının derinlemesine incelenmesi ve bir an önce aydınlatılmasını bekliyoruz. CHP gençlik kolları üzerine düşen görevi yapacaktır bundan önce demokrasiye karşı olanların karşısında nasıl dim dik durmuşsak bundan sonrada dik duruşumuz devam edecektir tüm örgütümüz göreve hazırdır. Ne yazık ki ülkemizin getirildiği yeri içimiz acıyarak yaşıyoruz. Biz hep uyarmıştık uygulanan yanlış dış politikalarla bu Tranvayın   yönü demokrasiye değil Orta Doğu bataklığına doğrudur demiştik haklı çıktığımız için çok üzgünüz Orta Doğuda, Suriye de  terör estiren, kafa kesen adamların Maçka’da  terör estirmesi nasıl açıklanabilir Daha bir çok soru sorulabilir ama uzatmanın anlamı yok artık, Yeni Gün acıyla geldi, söz bitti…

HALİL İBRAHİM KOCAMAN

CHP AKÇAABAT GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

yesyeni-logo-final-122.png

 

Editör: TE Bilisim