Akçaabat Fk Sebat Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu İle Akçaabat Fk Sebat Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran 19 Ocak 2013 Cumartesi Günü Saat 13.30’da Akçaabat Fatih Stadında Ligin İkinci Yarısının İlk Maçı Olan Bergama Belediyespor Maçı Öncesi Özellikle Taraftarlara Seslenerek Takımlarını Desteklemek İçin Trübündeki Yerlerini Almalarını İstediler.

Akçaabat Fk Sebat Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu’nun Açıklaması

Bu Hafta Oynayacağımız Bergama Maçı Bizim Adımıza Ve Kurumumuzun Adına Çok Önem Taşıyan Bir Maç. Bütün Maçları Tek Tek Hesap Etmemiz Gerekiyor. İlk Yarıda Kendi Oynadığımız İlk Maçta Kendilerine Yenilmiştik. Burada Da İlk Maçı Kendi Sahamızda Oynanıp, Maçı Kazanıp Ve Ondan Sonra İki Hafta Üst Üste Deplasman Maçlarımız Var Bunlardan Da Hepsini Bir 90 Dakika Olarak Değerlendirip Bir Hedef Koyduk. Sayın Zeki Öztürk Bu Konuda Zaten Sezon Başından Beri Bize Bu Takım Bir Üst Lige Çıkmak İçin Bütün Planı, Programı Kurum Adına, Takım Adına Çok Güzel Şeyler Yapıldığının Kanaatindeyiz. Burada Kurumumuzun Su Yolu Aldığını Tesisimizin Tesisleşme Açısından. Başta Zeki Öztürk Olmak Üzere Diğer Yönetim Kurulu Arkadaşları Son Derece Bize Bir Konuda Büyük Bir İmkan Sağlıyorlar. Bunlar Bizim Adımıza Hem Teknik Adına Hem Kurum Adına Çok Güzel Şeyler Yapılmasına Sebep Oluyor.

IMG_5725Ve Bizde Onlarla Profesyonel Çalışma Anlayış İçerisinde Kurumun Daha Öne Çıkması Adına Takımın Daha Öne Çıkması Adına Bunlar Bizim Adımıza. Biz Takımı Yönlendiriyoruz. Zeki Bey Ve Yönetim Kurulu Da Kurulu Yönlendiriyor. Yani Yönetim Kurulunun Böyle Bir Anlayışı Var.  Yani Biz Şöyle Bir Teknik Heyet Takımı Yönlendirsin Yönetsin. Yönetim Kurulu Ve Zeki Başkan Da Kurulu Yönlendirsin. Bunlar Bizim Adımıza İyi Şeyler Oluyor. Her Şey İyi Gidiyor Şuanda. Tabi Bunların Giderilebilmesi İçinde Saha Neticelerimizi De Almamız Gerekiyor. Bu Haftaki Maçtan Başlayıp Önümüzdeki Maçlardan Da Tek Tek Basamaklara Yavaş Yavaş Çıkıp Mutlu Sona Ulaşmak İstiyoruz. Ama Bunada Zamanımız Var Tabi İkinci Bölüm Çok Daha Zorlu  Ve Çok Daha Yorucu Geçeceğinin İnancındayız. Bu Arada Tabi Bizim Hem Akçaabat Hem Trabzon Taraftarımızdan Beklentimiz Var. Bizi Zaman İçerisinde Tabi Şuan Da Takımızın Hangi Safada Olduklarını Bilmiyorlar Ama Kazandığımız Sürece Seyircimizin De Sahaya Geleceğini Bizi Daha Çok Destekleyeceğini İnanıyoruz. O Açıdan Da Seyirci Tabi Çok Önemli. Hem Oyuncu Motivasyonu Açısından Hem Diğer Takımı Psikolojik Baskı Alma Adına Bizim İçin Çok Önemli.

Akçaabat Fk Sebat teknik direktörü Mehmet Akif Başaran’ın açıklaması

İlk Yarının Son Maçı İtibari İle Bir Transfer Çalışması Söz Konusuydu 5 Tane Oyuncu Transfer Edip Kampa Başladık.İki Tane Kamp Dönemi Geçirdik Arada Yılbaşı Vardı Futbolculara İzin Verdik Dolayısıylada Son Hafta Maç Haftasında Akçaabat’ta Çalışmalara Başladık.

Akif-Başaran - KopyaBugün İtibariyle Kampa Girdik.Maçtan Bir Gün Önce Bir Oyuncu Daha Transfer Edip Hayırlısıyla Transferi Kapatmış Olduk.Kendi Sahamızda Oynayacağımız Maçı Kazanmalıyız O Yüzden De İlk Maçı Bergamada Kaybetmiştik  Sezonun İlk Maçı Olması Münasebeti İle Sıkıntı Yaşamıştık Hayırlısıyla İkinci Yarının İlk Maçını Kazanıp Ondan Sonrada Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz.

Editör: TE Bilisim