Trabzonspor'la Olan Kontratı Sezon Sonunda Sona Erecek Olan Mehmet Ekici İçin Galatasaray'ın Ardından Beşiktaş Da Resmen Devreye Girdi.

Geçen Hafta Trabzon'da Yapılan Şenol Güneş Stadı'nın Açılışı İçin Şehire Davet Edilen Siyah-Beyazlı Yönetimin, Tören Öncesinde Yapılan Görüşmelerde Mehmet Ekici'nin Durumunu Da Konuştuğu Ortaya Çıktı..

Beşiktaş Kafilesinden Bir İdarecinin İlk Olarak, "Yanlış Anlamayın. Bunun İçin Burada Değiliz Ama Mehmet Ekici'nin Sözleşmesi Konusunda Bir Girişiminiz Var Mı?" Sorunusunu İletip, "Bunu Soran Galatasaray Cephesine De Aynısını Söyledik. Biz Kendisine Bir Teklif Yaptık. Ailesiyle Konuşup Son Kararını Verecek" Cevabını Aldığı Öğrenildi..

'Oyuncunun Kararına Saygılıyız'

Bu Dialog Sonrasında Beşiktaşlı Yöneticilerden, "İki Kulüp Arasında Çok İyi Bir Dostluk Var. Biz Oyuncuyla Görüşmek İstemiyoruz. Eğer Mehmet'le Anlaşamazsanız O Zaman Bizim De Teklifimizi Bir Dinleyin. Hem Oyuncunun Hem De Trabzon'un Kazancına Olur" Karşılığının Geldiği Bildirildi..

Bordo-Mavili İdarecilerin İse Bu Konuyu, "Devre Arasına Kadar Bize Olumlu Ya Da Olumsuz Olarak Yanıt Verecek. Biz Olumlu Olacağını Temenni Ediyoruz. Ama Oyuncunun Kararına Da Saygılıyız" Sözleriyle Kapattığı Belirtildi..

Trabzon'a Da Kazandırmak İstiyor

Ekici'nin 3 Sezondur Formasını Giydiği Trabzonspor'da Kalmasını İsteyen Başkan Muharrem Usta'nın Tecrübeli Oyuncuya, "Ocak Ayında Bize Kararını Bildir. Eğer Gideceksen Yol Haritamızı Ona Göre Belirleyeceğiz" Dediği Konuşuluyor..

123456---kopya-279.pngyesyeni-logo-final-789.png

Editör: TE Bilisim