Akçaabat Ve Karadeniz’in En Büyük Et Entegre Kombinası Olan Altınboğa Et Entegre Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gedikli’yi Darıca Mahallesindeki Tesislerinde Ziyaret Ettik.

Daha Önce Boyacılık Sektöründe Bölge Bayiliği Yapan İbrahim Gedikli Sektörünü Değiştirerek Şimdi İse Akçaabat’ta Beş Yıldızlı Et Entegre Tesislerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Yapıyor. Akçaabat Darıca Mahallesinde Beş Yıldızlı Altınboğa Et Entegre Tesisi Makam Odasında Bizleri Misafir Eden İbrahim Gedikli Çalışkan, Üretici, Yenilikçi Performansından Hiçbir şey Kaybetmediğini Gördük.

Son Derece Hijyenik Bir Tesis İçerisinde Bir Toz Lekesini Görmenin Mümkün Olmadığı Tesiste Çalışan Personelin İşini Ne Kadar Severek Yaptığınada Şahit Olduk.

İbrahim Gedik’liyi Yıllar Öncesinden Tanırım. Dün Nasıl Tanıdıysam, Dünkü Samimiyeti Nasılsa Bugünde Kendisinde Aynı Sıcaklığı Aynı Samimiyeti Gördüm. Hiç Değilse Yapmacık Değil.

Sohbetimizi Biraz Daha Resmileştirdik Ve Altınboğa Et Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gedikli Bizlere Hedefini Ve Altınboğa Et Entegre Tesislerinde Üretilen Ürünler Ve Altınboğa Et Tesislerini Anlattı…

AKÇAABAT’TAN TÜRKİYE’YE LEZZETLİ ÜRÜNLERİ, ALTINBOĞA MARKASI İLE SUNUYORUZ.

Türk Mutfağına Köftesiyle Lezzet Katan Altınboğa

Köfte Ve Kavurma Markası İle Mutfakların Vazgeçilmezleri Arasında Yerini Aldı. Altınboğa Et A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gedikli, Firmanın 1983 Yılında Sağlıklı Ve Lezzetli Ürünler Üretmek Amacıyla Yola Çıktığını Belirtti. Bölgede İlk Üretim İzin Belgesi (61-0001) Alan Firmamız Hedeflerine Devam Etmektedir.

ALTINBOĞA VARSA, SORUN YOK

Başkan İbrahim Gedikli, tecrübe ile çağdaş teknolojiyi birleştirerek önemli markalardan biri haline geldiklerini belirterek markalaşma yolunda aldıkları IFS(Uluslararası Gıda Standartı),BRC(gıda güvenliği),HORECA(Yazılım Standartı) sistem belgelerinin olmazsa olmazlar arasına girdiğini ifade etti.

Üretici firma olarak Türkiye’nin değişik illerine bayiler aracılığı ile girdiklerini vurgulayan İbrahim Gedikli, ayrıca ulusal marketler aracılığı ilede ulaşamadıkları hiç bir il kalmadığını açıkladı. Başkan İbrahim Gedikli, Altın Boğa firmasının bin m2 alan üzerinde faaliyet gösterdiğini bildirerek, “30 personel ile aylık 60 ton köfte ve 20 ton kavurma kapasitesinde çalışıyoruz” dedi. Başkan İbrahim Gedikli, daha sonra şöyle devam etti.

KALİTE POLİTİKAMIZ

“Kalite ve hijyene en az ürün lezzeti kadar önem veren Altınboğa markalı ürünlerde kullanılan etler veteriner hekim kontrolünde islami kurallara uygun olarak kesip yöresel besi hayvanlarından elde eder. Gıda ürünleri, sağlığımızı kolaylıkla ve hızlı bir şekilde etkileyen etmenlerin başında gelir. Güvenli gıda, gıda ürünlerine erişim tüketicinin doğal hakkıdır. Üretici ve tüketici arasında bir köprü görevi gören perakende sektörü, gıda güvenliği sistemleri uygulamasında lokomotif rol oynamaktadır. Tüketiciye güvenli gıdalar sunmak konusunda büyük sorumluluklar taşımaktayız. Dolayısıyla ISO 22000 bizim için çok önemlidir.

Açıklamasında Bulundu.

img_5603.jpgimg_5591.jpgimg_5596.jpgyesyeni-logo-final-130.png

Editör: TE Bilisim