BSK Yapım Tarafından TRT1 İçin Hazırlanan Ve Her Pazartesi Akşamı Reytinglerde Ve Sosyal Medyada Rekor Kıran “Beni Böyle Sev” Dizisinin İki Genç Başrol Oyuncusu Zeynep Çamcı Ve Alper Saldıran Gençlerin Yeni Gözdesi Oldular.

Özellikle Zeynep Çamcı Fanları  Sosyal Medyada Genç Oyuncu İçin Adeta Ortalığı Kasıp Kavuruyorlar. Üniversiteli Gençlerinde Büyük İlgi Gösterdiği Zeynep Çamcı Ve Alper Saldıran “Birçok Üniversitede Panellere Davet Ediliyoruz Ama Zamansızlıktan Bu Teklifleri Şimdilik Geri Çeviriyoruz, Yeni Yıldan Sonra Genç Arkadaşlarımızın Bize Gösterdikleri Bu Yakın İlgiye Cevap Vereceğiz Ona Göre Bir İş Programı Hazırladık. Haftada Bir Gün Üniversite Gençliği İle Buluşacağız” Diyorlar.

Gösterilen İlgiden Memnun Olduğunu Ama Çokta Utandığını Söyleyen Zeynep Çamcı “Bana Gösterilen İlgiden İnanın Çok Mutluyum Ama Utanıyorum, Ben Henüz Yolun Başında Bir Oyuncuyum Bu Kadar Kısa Sürede Bu Kadar İlgiyi Hak Edecek Ne Yaptım Diye Düşünüyorum, İnşallah Mahcup Olmam, Genç Arkadaşlar Tarafından Beğenilmek Olağan Üstü Bir Duygu. Çünkü Öğrenci Adamın Okumaktan Başını Kaşımaya Vakti Yokken Yayın Günümüzde Bizim İçin Ekran Başında Olmalarının Tarifi Yok” Diyor.

 

BENİ BÖYLE SEV 26. BLM ÖZETİ

Yapım                            :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen                  : Cem Tabak

Senaryo                        : Hakan Haksun

Yayın Kanalı             : TRT 1

Yayın Günü              : 23.09.2013

Yayın Saati                : 19.50

Oyuncular                 : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem)- Altan Gördüm (Reha)

Güven Kıraç (Nail) - Lale Mansur (Nadide) - Erdem Akakçe (Haluk)                                       

                                      Bala Atabek (Fahriye)-Mert Turak (Nezih)-Burcu Biricik (Seda)

                                      Yusuf Akgün (Furkan) - Selen Uçer (Eda) - Burcu Altun (Reyhan)

                                      Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye)- Beyti Engin (Halil)                                                                     

Okulda Karşılaşan Ayşem Ve Ömer Herkesin Şaşkın Bakışları Arasında Koşarak Birbirlerine Sarılırlar. Sanki Zaman Durmuş, Dünyada Ömer Ve Ayşem Dışında Hiç Kimse Yoktur… Nezih Bu Romantik Anları Gözyaşları İçinde İzler. Oysa Şebnem Ve Özge İçin Durum Farklıdır.

Reha Soluğu Akçaabat’ta Alır. Her Zamanki Gibi Öfkesiyle Ve Hakaretleriyle Herkesi Sinirlendirir. Eda’yı Arabaya Bindirip Götüreceğini Söyler, Hatta Bunu Zor Kullanarak Bile Yapabileceğini Söyler. Eda, Nail’i Daha Fazla Arada Bırakmamak İçin Mecburen Arabaya Biner, İstanbul’a Dönüş Yolculuğu Başlar. Bu Yolculukta Eda’nın Boşboğazlığı Başına Umulmadık Bir Dert Açacaktır… Eda Ve Reha Arabada Kavga Ederler. Duyduklarıyla Çılgına Dönen Reha Da  Nail İle Hesaplaşmak İçin Akçaabat’a Geri Döner…  Karşısında Yeniden Reha’yı Gören Nail, Reha’nın Söyledikleriyle Sarsılır.

Ayşem Ve Ömer Günlerden Sonra Nihayet Baş Başa Kalmışlardır. Ömer Ayşem’e Ayrılmamaları İçin Adeta Yalvarır. Ayşem’in De Yüreği Paramparçadır Ancak Nadide’nin Sağlığını Düşünmek Zorunda Olduklarını Hatırlatır. Eğer Annesine Bir Şey Olursa Ömer’in Onu Ve Bebeğini Asla Affetmeyeceğini Düşünmektedir.

Ayşem Ve Ömer’in Sarılmalarına Farklı Bir Anlam Yükleyen Nezih, Kızlara Mutlu Haberi Verir. Fahriye Ve Reyhan Çok Sevinirler. Her Ne Kadar Bu Ayrılık Sürecinde Seda’nın Aklı Karışmışsa Da, Furkan’ın Kendisi İçin Ne Kadar Önemli Olduğunu Hatırlar. Furkan Hislerinin Karşılıklı Olduğunu Düşünerek Tam Rahatlamıştır Ki, Nadide Ofise Ziyarete Gelir.

 

 

Editör: TE Bilisim