Bizleri birbirimize yaklaştıran, aramızdaki ayrılıkları ve farklılıkları kaldıran, vefa ve kardeşlik içerisinde aynı yolda yürüdüğümüzü bizlere hatırlatan Ramazan Bayramı, milli hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir. Sevginin, saygının, dayanışmanın ve takvanın eşsiz örneklerinin yaşandığı, Rabbimize ulaşmak için ellerimizi semaya açtığımız mübarek üç aylar sonunda Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanını aziz milletimizle beraber yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.

başkan miraç çınar

Bayramlaşmalarda toplumumuzda zengin ile fakir eşit bir zeminde buluşacak, bayram kucaklaşmalarında dargınlıklar, küslükler son bulacaktır. Bayramın bereketi, coşkusu, huzuru ve sevinci Müslüman-Türk âleminde en güzel şekilde yaşanması gerekirken ne hazindir ki, gerek ülkemizde gerekse İslam Coğrafyasında kan, gözyaşı, fitne ve fesadın kol gezdiği Türk İslam düşmanlarının intikam peşinde koştuğu, adeta her gün şehirlerin kan gölüne döndüğü, körpecik çocukların, kadınların, silahsız mazlum ve çaresiz insanların katledildiği bir gün de bayramın bayram olması hem düşündürücü hem de anlamının dışında bir durum izlenmektedir. Dualarımız İslam dünyasında akan kanın biran önce durması tüm İslam dünyasının bundan sonraki yaşantısını barış kardeşlik ve huzur içerisinde geçirmesi yönündedir.

Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin de sağlıklı huzurlu kazasız ve belasız geçmesini temenni ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı olarak Ramazan Bayramı'nın Şehrimize, Ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünya insanlarına sevgi, saygı, huzur, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor başta Akçaabatlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Türk-İslam âleminin bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

                                                                                          MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                                                                   MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim