Trabzonspor, Avrupa Macerasının Son Maçında Basel'e Konuk Oluyor... Teknik Direktör Ünal Karaman Yönetiminde Oldukça Başarılı Bir Sezon Geçiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde De Yer Almış Ve Rüştünü İspat Etmişti... Trabzonspor, Bu Akşam Grubunun Lideri Basel'e Konuk Olacak Ve Bordo-Mavili Taraftarlar Trabzonspor'un Basel İle Oynayacağı Karşılaşmanın Hangi Kanalda? Saat Kaçta Olduğunu Merak Ediyor? İşte Trabzonspor - Basel Maçının Yayınlanacağı Kanalı, Saati Ve Muhtemel 11'leri....

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki Son Karşılaşmasına Çıkan Bordo Mavililerin Üst Tur Şansı Kalmadı. Prestij Mücadelesini Kazanıp Galibiyet Primini Almak İsteyen Takım Var Gücüyle Oynayacak. Rakibi İsviçre'nin Zirvede Olması Onlar Açısından Da Oldukça Önemli Bir Durum. Basel'in Takipçileri Getafe Ve Krasnodar'ın İse 9'ar Puanı Bulunuyor. Bu Bağlamda; Trabzonspor - Basel Maçı Hangi Kanalda? Trabzonspor - Basel Maçı Ne Zaman Ve Saat Kaçta?

St.Jakob-Park Stadyumu'nda Oynanacak Ve TSİ 20.55'te Başlayacak Mücadeleyi Makedon Hakem Aleksandar Stavrev Yönetecek. Beın SPORTS 1'den Naklen Yayınlanacak Maçın Canlı Anlatımı Ve Skor Takibi Fanatik.Com.Tr'de Olacak.

BASEL - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER:

Basel: Omlin, Widmer, Alderete, Bergstörm, Riveros, Frei, Eray, Stocker, Campo, Okafor, Arthur

Trabzonspor: Erce, Serkan, Hüseyin, Fernandes, Abdurrahim, Hosseini, Doğan, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Fıratcan, Ekuban

GÖZLER EKUBAN'DA

Teknik Direktör Ünal Karaman, Maç Eksiği Olan Ekuban'ı Bugün Basel Deplasmanında 11'de Görevlendirmeyi Düşünüyor. Başarılı Forveti Kısa Sürede Hazır Hale Getirmek İsteyen Karaman, Ganalı Forvetin Performansına Çok Güveniyor. Tarak Kemiği Kırıldıktan Sonra 2.5 Ay Tedavi Gören Ekuban'ın Yanı Sıra Hosseini, Hüseyin, Abdülkadir Parmak Da 11'de Olacak.

SAHNE YİNE GENÇLERİN

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Son Krasnodar Ve Getafe Karşılaşmalarına Genç Ağırlıklı 11'ler İle Çıkan Teknik Direktör Ünal Karaman, Basel Deplasmanında Da Aynı Yolu İzleyecek. Ekuban, Hosseini, Hüseyin Ve Abdulkadir Parmak Dışındaki Tüm İsimlerin Yedek Ve Altyapı Ağırlıklı Olması Bekleniyor. Beklerde Serkan Ve Abdurrahim'i Hazırlayan Ünal Hoca, Doğan, Fıratcan, Avdijaj Gibi İsimleri Sahaya Sürecek.

8 YILDIZ GÖTÜRÜLMEDİ

Bordo-Mavili Kafile, Basel Maçı İçin Dün Sabah Saatlerinde İsviçre'nin Yolunu Tuttu. Türk Hava Yolları'na Ait Özel Uçakla Basel'e Hareket Eden Trabzonspor'da As Oyuncular Sörloth, Nwakaeme, Sturridge, Pereira, Sosa, Kamil Ahmet, Obi Mikel Ve Novak Götürülmedi. Aynı Zamanda Sakatlıkları Bulunan Abdülkadir Ömür Ve Ahmet Canbaz Da Kafilede Yer Almadı.

630-(a)-069.jpg630-(b)-068.jpg630-(c)-020.png

 

 

Editör: TE Bilisim