Ak Parti Akçaabat’ta Belediye Başkanlığı İçin Adayını Henüz Belirlemiş Değil.

ANKARA KULİSLERİNE GÖRE

Şefik Türkmen’in Tekrar Ak Partiden Aday Adayı Olduğu Akçaabat’ta,Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Ve Şehircilik Genel Müdürlüğünden İstifa Ederek Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Olan Mehmet Baş’ın Şefik Türkmen’e Göre Çok Daha İddialı Olduğu Söyleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Gezisinde Akçaabat Mitingi Planlanmasına Rağmen İptal Edilmişti,Çünkü Hesapta Başkan Adayını Açıklamak Vardı.

BAŞBAKAN VE BAKAN’DAN MEHMET BAŞ’A ÖZEL DAVET

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bürokratlarından Mehmet Baş’ı Desteklediği Öne Sürülen Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Akçaabat Adayını Al Tekirdağ Programına Getir”Talimatını Verdi.

Bunun Üzerine Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Başı’ı Alarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gerçekleştirdiği Trakya Programında Yanında Götürdü.

Başbakan’ın Trakya Prgramına Katılan Mehmet Baş, Programın Çok Güzel Geçtiği Ve Burada Kendisine Gösterilen İlgi Ve Alakadan Son Derece Memnun Olduğunu Hatta Bunun Ötesinde Hayırlı Olsun Tebrikleriyle Karşılaştığını Dile Getirerek Birkaç Gün İçerisinde Akçaabat’a Gelerek Çalışmalarına Başlayacak Olduğunu Belirtti.

 

 

Editör: TE Bilisim