Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu, Yardımcı Antrenör Gökhan Beklemiş Ve Kaleci Antrenörü Omay Yılmazer Gözetiminde Akçaabat Söğütlü Tesislerinde kamp Yapan Kırmızı Beyazlı Ekibimizde Moraller Üst Düzeyde.

Hafta İçi Her gün Saat 17.30 Da Kendi Tesislerinde Antrenman Yaparak Geçiren 3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat Temsilcimiz Sebatspor’da Yüzler Gülüyor. Başta Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Ve Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu Olmak Üzere” 6 Günlük Kamp Süresinin Futbolcular Üzerinde Çok Olumlu Geçtiğini Belirttiler”.

Akçaabat’ta Devam Eden Kampta Takıma Yeni Katılan Futbolcuların Da Form Durumlarını Gördüklerini Belirten Sebatspor Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu

“Bizleri Çok Zorlu Bir Maraton Bekliyor. Bizlerde Bu Zorlu Maratona Hazır Olabilmemiz İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor. Ayrıca Kampa Dâhil Olan Yeni Futbolcularımızın Da Form Durumlarını Her Geçen Gün Daha İyi Görebiliyoruz. Bayram Tatilinden Sonra Kampımızın İkinci Ayağı Olan Nevşehir’e Gideceğiz. Burada ’da Çok İyi Bir Kamp Geçirecek Olduğumuzu Düşünüyorum. Burada Bir Veya İki Hazırlık Maçı Oynayabiliriz. Nevşehir Kampını Tamamladıktan Sonra Tekrar Akçaabat’a Gelerek Kendi Tesisimizde Çalışmalarımıza Devam Ederek Lige Hazır Olmuş Olacağız. Açıklamasında Bulundu. http://www.youtube.com/watch?v=2fcyGeahme0&feature=youtu.be Bu Arada Sebatspor’da Kaleci Antrenörü Sorunu Omay Yılmazer ile Çözüldü. Trabzonspor Ve 1461 Trabzon’da Kaleci Antrenörü Olarak Başarılı Sezonlar Geçiren Akçaabatlı Omay Yılmazer Bundan Böyle Sebatspor’da Kaleci Antrenörü Olarak Görev Yapacak..

IMG_3073

IMG_3246

IMG_3277

Editör: TE Bilisim