Akçaabat Söğütlü’de Hizmet Vermeye Başlayan Balım Cafe Patisserie, Kalabalık Bir Hemşeri Topluluğunun Katılımı İle Açılışı Gerçekleştirildi.

Akçaabatlı Genç Girişimci İş Kadınlarından Elif İhtiyar – Sonnur Mumcuoğlu’nun Girişimleri İle Açılışı Yapılan Balım Cafe Patisserie Hizmet Vermeye Başladı.

Kafenin Açılışı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk Ve İşyeri Sahipleri Elif İhtiyar – Sonnur Mumcuoğlu Tarafından Kurdelesi Kesilerek Yapıldı.

Açılışta Bir Konuşma Gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen “ Bu Tür İşyerlerinin Akçaabat İlçemizde Çokça Açılmaktadır. Bayan Kardeşlerimizi Bu Medeni Cesaretinden Dolayı Tebrik Ederim. Hayırlı Kazançlar Elde Etmelerini Temenni Ediyorum” Dedi.

Açılışta Bir Diğer Konuşmayı Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya Yaptı. Sivrikaya Konuşmasında “Birlik Beraberliğin Güzel Bir Göstergesi Olan Bu Tür Açılışlarda Toplumun Duyarlılığı Artmıştır. Bu İşletmeler Ve Bayan Yatırımcıların Arttığını Gördükçe Çok Sevinmekteyim. Ekonomiye Katkı Açısından Böyle İşletmelere İhtiyacımız Var. Bayan Girişimcilerin Genç Olduğunu Görmek İse Ayrı Bir Mutluluk Veriyor” İfadelerini Kullandı.

Cafe Balım Patisserie İşyerin Sahipleri Elif İhtiyar – Sonnur Mumcuoğlu Yaptıkları Kısa Konuşmada İse “Açılışımıza Yoğun Katılım Oldu Bundan Oldukça Mutluyuz. Sıcak Bir Aile Ortamı Gönül Rahatlığıyla Oturup Sohbet Edilebilecek Bir Yerimiz Var Diyebilirsiniz. Pastanemizde Ev Yapımı Ürünleri Siz Değerli Müşterilerimize İtinayla Sunulacak Olmamızdan Emin Olabilirsiniz. Açıklamasında Bulundular.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Siyasi Parti Temsilcileri Ve Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Balım Cafe Patisserie’nin Açılışının Ardından Tüm Davetlilere Yiyecek Ve İçecek İkram Edildi.

foto-galeri-icon-013.png

 

Editör: TE Bilisim