İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Referandum Çalışmaları İçin Trabzon'da İlçe Ziyaretlerinde Bulunuyor. Öğle Saatlerinde Akçaabat'ta Vatandaşlara Seslenen Bakan Soylu, Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu Yaptı.

Bakan Soylu'nun Konuşmalarından Satırbaşları:

-Sabah Bir Tv Programında Da Anlatmaya Çalıştım. Herkes Eteğindeki Taşı Dökecek. Herkes Eleştirebilir Ama Şiddet Yok, Korku Yok.

Bizi Denize Dökeceklere Şunu Sormak İstiyorum. CHP'li Kardeşlerim, Kılıçdaroğlu Sizi Yanılıyor. Kılıçdaroğlu Birileriyle İşbirliği Yapıyor Ve Bu Ülkenin Bu Millet Tarafından Yönetilmesini İstemiyor. CHP'li Kardeşlerim, Biz Ne Yaptık? Biz Hangi Kötülüğü Yaptık Bu Ülkeye. Bu Ülkeyi 3 Bin Dolardan 11 Bin Dolara Millet İradesiyle Getirdik. Biz Hangi Kötülüğü Yaptık Bu Ülkeye? Bu Ülkede Havalimanlarından, Bu Ülkede Bölünmüş Yollara Kadar, Bu Ülkede Elinde Çaresiz Bekleyen Engellilerden, 'Bana Sahip Çıkacak Kimse Yok Mu' Diye Evladını Askere Gönderip Sahipsiz Kalan Anneye Babaya Kadar Herkese Sahip Çıkan Bir Türkiye Tablosu Oluştu. Biz Ne Yaptık. Şurada Ay Yıldızlı Bayrağı Sallayan İnsanları Kendinize, Evet Kendinize Murat Karayılan'dan Daha Nasıl Uzak Görürsünüz?  Biz Bu Ülkenin Bayrağına, Ezanına, Namusuna, Göz Diken, Kurtuluş Mücadelemizi Yaparken Ülkemizi İstila Etmeye Çalışan Düşmanlardan Daha Mı Uzağız. Biz Ne Yapmışız? Recep Tayyip Erdoğan Ne Yaptı Ki Bu Ülkenin Namusuna Göz Dikenlerden Daha Kötü Oldu?

İsrail'den İnsansız Hava Uçağı İstiyorduk. Ama Bu Uçak Terörle Mücadelenin En Önemli Anında Bozulunca İsrailliler Bize Kusura Bakmayın Yapamayız' Dediler. Elimiz Böğrümüzde Kaldı. Şimdi İnsansız Hava Uçağını Bizim Evlatlarımız Yapıyor. 

Bu Ülkenin Başına Kim Musallat Olursa Onu Bitirmezsek Namerdiz. Biz Ne Yaptık Bu Ülkede. Herkes Kendini İfade Ediyor, Ürkmüyor Korkmuyor, Başörtülüsü Başı Açığıyla Beraber Mecliste Oturuyor. Herkes Umutla Yarına Bakıyor. Onlar Ayağımıza Pranga Takmak İstiyorlar. Bu Ülkenin En Güçlü Zamanında Gezi Olaylarını Başımıza Getirdiler.

7 Aydır Terörle Uğraşıyoruz. Terörle Mücadele Sandalye Sayısıyla Yapılmaz. Terörle Mücadelede Zafiyete Düşersen Yapamazsın. Evlatlarımız Orda Aslanlar Gibi Mücadele Ediyorlar, Şehit Oluyorlar, Can Veriyorlar. Terörle Mücadele Ederken Güçlü Olmalıyız. Bu İş Güçsüzlükle Olmaz. Eğer Zayıf Olursan, Avrupa Zaten Tepende Duruyor. Bugün PKK'yı Hormonlayan, Terör Örgütlerini Hormonlayan Kimdir?. Bugün PKK İle Terör Örgütlerini Hormonlayan, Onlara Orada Ev Sahipliği Yapan Avrupa'dır. Senin Hükümetin Güçsüz Olursa, Senin Hükümetin Sadece Meclisteki Sandalye Sayısına Bağımlı Olursa, Ne Yaparlar Biliyor Musunuz, Türkiye'ye Adım Attırmazlar, Türkiye'ye Terörle Mücadele Yaptırmazlar. Ve Akçaabat'tan Size Diyorum Ki, Türkiye'de Tek Bir Fert Kalıncaya Kadar Bu Topraklardan Kimse Tek Bir Parça Koparamaz, Alamaz.

Yeni Sistem Değişim, Topyekün Kalkınma Getirecek. Pazar Günü Seçim Bitecek Pazartesi Günü Hükümetler İşbaşı Yapacak. Bu Yeni Sistem Bizi Bunlardan Kurtaracak. Bu Yeni Sistem Artık Türkiye Üzerinde Oyun Oynayanlara Müsaade Etmeyecek. Bu Yeni Sistem Artık Türkiye'nin Hedeflerine Ulaşmasını Engellemeye Çalışanlara Müsaade Etmeyecek. Bu Yeni Sistem İstikrar Üretecek, Bu Yeni Sistem Milli İradeyi, Bu Yeni Sistem Demokrasiyi Hakim Kılacak. Bu Yen Sistem Milleti Merkeze Oturtacak, Millet Karar Verecek. Yorulduk Biz Artık. Biz Büyük Ve Güçlü Bir Türkiye'ye Gidiyoruz. Biz Kimin Tahtında Oturduğumuzu Biliyoruz. Biz Zayıf, Güçlü, Çelimsiz Olamayız. Güçlü Olmak Zorundayız. Biz Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in Tahtında Oturuyoruz.

Tayyip Erdoğan Bu Ülkenin Birliğinden Bütünlüğünden Bir Gün Olsun Taviz Vermemiştir.

Bizi 300 Yıldır Bu Ülkede Her Ayağa Kalktığımızda Kafamızdan Bastırıp Yerimize Oturun, Haddinizi Bilin Diyenler Bugün Zordalar. Avrupa Bugün Zorda. Anayasalarını, Para Birimlerini Yapamamışlar Avrupa Birliği Dağılmak Üzere, Öbür Yanda ABD Kendine Rota Çizmeye Çalışıyor. Bir Yanda Irak, Musul, Tunus, Yemen, Libya Hepsi Kaos İçerisinde.

Darbeye Karşı Çıkılır Mı, Çıkılır Bu Ülkede. Evet Tanklara Karşı Çıkılır Mı, Çıkıldı Bu Ülkede. Ama Kılıçdaroğlu Gibi Değil Ha. Hani Buralarda Kaçma Kaçtı' Derler Ya. Kılıçdaroğlu O Gün Kaçma Kaçtı.  Kılıçdaroğlu, 'Ben Darbe Olursa Tankın Üzerine Çıkarım' Diyor. Sonra Havalimanında Uçaklar İniyor, 15 Dakika Kayboluyor, Telefonlarla Konuşuyor, Ondan Sonra Kaçıp Gidiyor. Bakın Sonra Da Recep Tayip Erdoğanla Aşık Atmaya Çalışıyor. Ey Kılıçdaroğlu, Hani Tankın Önüne Çıkacaktın, Hani Darbeye Karşı Milli İradeyle Beraber Olacaktın. Tankın Karşısına Çıkmak Cesaret İster, Tankın Üstüne Çıkmak Adamlık İster, Tankın Önüne O Gün Çıkmak İçin Millete Sevgi İster, Tankın Önüne Çıkmak İçin Allah'a Teslimiyet İster. Kılıçdaroğlu Sen Kim, Tayyip Erdoğan Kim?

123456---kopya-696.pngyesyeni-logo-final-20170414171127.png

 

 

Editör: TE Bilisim