Bahar Depresyonuna Ham Ballı Çözüm

Bahar Geldi… Beraberinde Halsizlik, Yorgunluk Ve Uyku Düzensizlikleri Gibi Depresyon Belirtileri De Kendini Göstermeye Başladı. Depresyona Yakalanmamanın En Kolay Yollarından Biri De İşlem Görmemiş Ham Bal Ve Arı Ürünlerini Tüketmekten Geçiyor. Çünkü İşlem Görmemiş Bal Ve Arı Ürünleri Özellikle Bu Dönemde İhtiyacımız Olan Tüm Vitamin Ve Besleyici Öğeleri Bir Arada Sunuyor.

Bahar Aylarının Gelmesiyle Beraber Birçok Kişide Halsizlik, Yorgunluk, Kaygı, Asabiyet, Dikkatsizlik Ve Uyku Düzensizlikleri Sıkça Görülmeye Başladı.

Özellikle Bahar Depresyonu Olarak Nitelendirilen Bu Dönemin Hayatımızı Etkilememesi İçin 35 Yıllık Üretici, Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy, Ham Bal Ve Arı Ürünlerinin Doğru Tüketilmesiyle Bu Dönemin Daha Rahat Atlatılabileceğini Söylüyor.

Depresyona Ham Ballı Çözüm

Bahar Döneminde Depresyon Belirtileri Yaşamadan Sağlıklı Ve Zinde Olmak İçin Yapılması Gerekenler Oldukça Kolay. 35 Yıllık Üretici Ve Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy İle Bahar Döneminde Kendimizi İyi Hissetmemiz, Ruh Halimizdeki Değişiklikleri En Aza İndirmemiz İçin Tavsiyelerde Bulunuyor.

Ahmet Bağran Aksoy, “Özellikle Vitamin Ve Mineral İçeren Besinler Bahar Yorgunluğu İle Başa Çıkmak İçin Oldukça Önemlidir. Ham Bal; B Vitamini, Potasyum, Fosfor Ve Çinko Açısından En Zengin Besindir.  Enerji Verici Özelliğiyle, Bahar Ayarında Yaşanan Huzursuzluk, Mutsuzluk Ve Halsizlik Gibi Hislere Bağlı Olarak Depresyon Sorununu Ortadan Kaldırmaya En Yardımcı Besindir.” Diyor.

Ham Bal İle Hem Kendinizi Hem De Ruhunuzu Güçlendirebilirsiniz

Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy, “Bahar Depresyonu İle Başa Çıkmak İçin Pastörizasyon İşlemi Görmemiş Katkısız Ham Balı Daha Sık Tüketmemiz Gerekli.

Huzursuzluk Ve Halsizlik Beraberinde Uykusuzluğu, Yorgunluğu Ve Mutsuzluğu Da Getiriyor. Tüm Bunlara Karşı Ham Bal Tüketerek Hem Bedenimizi Hem De Ruhumuzu Güçlendirebiliriz” Açıklamasında Bulunuyor.

a-067.gif

Editör: TE Bilisim