Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden Kırmızı-Beyazlı Akçaabat Temsilcimiz Sebatspor Yeni Sezon Hazırlıklarının İlk Etabı Olan Akçaabat Kampını Trabzonspor Genç Takımı İle Gerçekleştirdiği Çift Kale Maçı İle Noktaladı.

şl

Akçaabat Fatih Stadında Gerçekleşen Maçta Sebatspor Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu Sahaya İki Ayrı Takım Sürerek Tüm Futbolcuların Performansını Gördü.15 Günün Ardından Kondisyon Ve Top Çalışmaları Gerçekleştiren Sebatspor Çift Kale Maçında Gösterdikleri Performanslarıyla Başta Teknik Heyetin Ve Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’ün Beğenisini Kazandılar.

Sebatspor 2014-2015 Sezonu Hazırlık Çalışmalarını Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu Nezaretinde Gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz Çalışmalarına Önce Kendi Tesislerinde Başladı. Daha Sonra Çalışmalarına Günde Çift İdman Gerçekleştiren Sebatspor Her Geçen Gün Çalışma Temposunu Yükselterek Yeni Sezona Ne Kadar İddialı Olduğunun İnancını Verdi.

Akçaabat Olimpiyat Atletizm Sahasında Düz Koşular Gerçekleştirerek Kondisyon Depolayan Sebatspor İlerleyen Günlerdeki Çalışmaları Tam Bir Komando Eğitimi Gibi Geçti.

Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu Akçaabat Kampında Altyapıdan “A” Takımla Birlikte Çalışmalara Katılan Genç Futbolcularıda Görme İmkânının Yer Aldığı Akçaabat’ta, Kampın En Güzel Yanı Takımın Geçmiş Yıla Göre Çok Daha Şampiyonluğa İnanma Görüntüsü Vermesiydi.

Sebatspor Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’ün Ankara’da Yoğun İşleri Olmasına Rağmen Kampı Sürekli Takip Etmesi Ve Antrenmanları İzlemesi Futbolcular Ve Yönetim Bazında Olumlu Etki Yarattı.

Takımda Yer Alan Futbolcuların Kendi Aralarında Kurdukları Arkadaşlık Bağları Örnek Alınacak Seviyeye Geldi. Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu “Biz Bir Aileyiz Bu Ailenin İçerisinde Herkes Birbiri İle Arkadaş, Birbiri İle Kardeş Bende Onların Hem Babaları Hem Abileri Hem De En Yakın Arkadaşı Oldum. Tarihte Efsane Olmuş Sebatspor Bu Aile Birlikteliği Ruhu İle Nice Şampiyonluklar Kazandı Bizde O Ruhu Bugün Futbolcularımıza Vermeye Çalışıyoruz. Belki De Akçaabat Kampımızın En Güzel Taraflarından Bir Tanesi De İyi Bir Ekip Olduğumuzun Müjdesini Vermek Olacak.” Açıklamasında Bulundu.

26 Temmuz 2014 Günü Akçaabat Kampını Trabzonspor Genç Takımı İle Gerçekleştirdiği Çift Kale Maçıyla Noktalayan Sebatspor’un İkinci Kamp Programı Nevşehir’in Abanoz İlçesinde Devam Edecek. Ramazan Bayramının Son Gününe Kadar İzinli Olan Futbolcular Bayram Bittikten Sonra Abanoz’da Kamp Yapılacak Olan Otelde Toplanacak.

SEBATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AYHAN ALEMDAROĞLU 15 GÜNLÜK KAMPI DEĞERLENDİRDİ.

Editör: TE Bilisim