Müzik dünyası pırıl pırıl, billur gibi bir ses daha kazandı. Aydın Kurtoğlu bugün itibari ile “Köle” isimli ilk solo albümüyle müzik marketlerde yerini alacak.  Babası Cengiz Kurtoğlu ile katıldıkları yarışmada fark edilen ve müzik severler tarafından çok beğenilen Aydın Kurtoğlu’nun albüm tanıtımına adeta yıldız yağdı.

Başta babası Cengiz Kurtoğlu olmak üzere, Niran Ünsal, Hande Ünsal, Ahmet Selçuk İlkan, Serkan Balkan gibi müziğin usta isimlerinin yanı sıra radyo, televizyon ve gazete dünyasından birçok ünlü isim Aydın Kurtoğlu’nun yanında yer aldı.

 Aydın Kurtoğlu’nun ilk solo albümü Yapımcısı Çağrı Bingüller’in de çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Çocukluk yaşlarından buyana birbirlerinden ayrılmayan Çağrı Bingüller ve Aydın Kurtoğlu, oyun oynarken bile büyüdüklerinde birlikte bir albüm hayali kurarlarmış. Uzun yıllara dayanan bu arkadaşlık hayali bugün gerçekleşmiş oldu. BSK yapım’ın ortaklarından olan Çağrı Bingüller, şirketinin ilk müzik albümünü çocukluk arkadaşına yaparak bir hayali gerçekleştirdi.

IMG_9432

IMG_9462

IMG_9504

IMG_9878

 

Editör: TE Bilisim